Mustafa Denizli: Kariyerimin en zor 90 dakikasıydı

Mustafa Denizli: Kariyerimin en zor 90 dakikasıydı

Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Astana karşılaşması sonrası, "Hayatımın en zor 90 dakikasıydı" dedi.

Musta Denizli takımda operasyon yapacağını şu sözlerle ifade etti: "Takımımızı bir ağaca benzetiyorum. Ağacımız kuvvetli ama dallarda kuruma var. Kurtardık kurtardık, yoksa budama yapmak zorunda kalırız."

Türk Telekom Arena’daki zorlu maç sonrası Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli çarpıcı açıklamalar yaptı, sözlerinden satırbaşları şu şekilde oldu...

- Çok zorlu bir gece yaşayacağımızı biliyorduk. Kazanmak zorunda olsak gidişat farklı olabilirdi. Tabii ki galibiyetle çıkmak isterdik ama neticede ana hedefi bulduk. Hedefimiz Avrupa’ya devam etmekti. 

- Taraftar protestosu ilk defa yaşanan bir şey değil. Bazı başarılar futbolda vurulması gereken neşterlere engel olur. Bu ticarette de olabilir. Bunların hepsini aşarız, bu gücümüz var. Sendeleriz ama asla düşmeyiz.

“TAKIMIM BİR AĞAÇ GİBİ"
- Kazak futbolu çıkış arıyor. Bu tesadüf değil. Yıllar önce de Türk futbolunda çıkışı Galatasaray yaptı. Hayatımın en zor 90 dakikasıydı. Chedjou’nun performansından son derece memnunuz. 

- Burak bu ülkenin en büyük golcüsü. Burak, Selçuk büyük fedakarlık ile sahaya çıktı. Bu tribünler Türkiye’ye bu şarkıları hediye etti; “Yenilsen de yensen de”, “Beraber yürüdük biz bu yollarda”, yine taraftarlar yeni şarkılar söylemeli.

- Takımımızı bir ağaca benzetiyorum. Ağacımız kuvvetli ama dallarda kuruma var. Kurtardık kurtardık, yoksa budama yapmak zorunda kalırız.

- Burak bu ülkenin en büyük golcüsü. Bugün hem Selçuk hem de Burak büyük fedakarlıklarla sahaya çıkmışlardır. Burak'ın Almanya dönüşünden itibaren hangi şartlarda oynadığını bilemezsiniz. Ben biliyorum. Ayrıca Umut'tan da istifade edeceğiz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler