Mustafa Toprakçı AKP'den Ilgaz belediye başkan aday adayı

Mustafa Toprakçı AKP'den Ilgaz belediye başkan aday adayı

AK Parti'den Ilgaz Belediye Başkan aday adaylığına bir müracaat daha yapıldı. Eğitimci Mustafa Toprakçı "Ilgaz için, Ilgaz'a hizmet için aday adaylığı müracaatımı yaptım" dedi.

İstanbul Tuzlu Mimar Sinan İlkokulu Müdürü iken emekliye ayrılarak doğum yeri olan Ilgaz'a yerleşen Mustafa Toprakçı AK Parti'den Ilgaz Belediye Başkan aday adaylığına müracaatını yaptı.

Aday adaylığı için Sözcü18 Haber Merkezi'ne konuşan Toprakçı; "Ilgaz yüksek potansiyeli olan bir ilçemiz. Ülkemizin önemli turizm merkezlerinden Bursa-Uludağ gibi, Bolu-Kartalkaya gibi, Trabzon Uzungöl ile yarışabilecek bir ilçemiz. Ne yazık ki sahip olduğumuz bu potansiyeli bugüne kadar değerlendiremediğimizi düşünüyorum. Şayet partim beni belediye başkanlığına aday olarak gösterirse, önümüzdeki 5 yılda nüfusunun 25 bine ulaştırılması için çalışacağımı bilmenizi isterim. Ilgaz'da bir türlü istenen düzeye gelemeyen ticari hayat bu sayede fazlasıyla büyük bir ivme kazanacak, dışarıya göç de büyük ölçüde engellenecek. Yıllardır uyuyan devi ortaya koyacağım projelerle uyandırmanın gayretinde olacağım" dedi.

MUSTAFA TOPRAKÇI KİMDİR?

"01.05.1965 Çankırı/Ilgaz Balcı Köyü doğumlu. İlkokula Balcı Köyü'nde başladı. İlkokul üçüncü sınıftan itibaren eğitimine Ankara'da devam etti. İlkokulu Keçiören Aktepe İlkokulu'nda, ortaokul ve liseyi Aktepe Ortaokulu ve Aktepe Lisesi'nde tamamladı.

Üniversite eğitimini Gazi Üniversitesi Kastamonu Eğitim Yüksek Okulu Sınıf Öğretmenliği Bölümünde 1986 yılında tamamladı. Daha sonra Anadolu Üniversitesi Eğitim Fakültesi 
Lisans Tamamlama Bölümünde Lisans yaptı. 

1991 yılında kısa dönem olarak askerliğini Manisa'da tamamladı. 1986-1990 yılları arasında Kahramanmaraş'ta sınıf öğretmenliği, 1990 – 1994 yılları arasında Ilgaz Yeşil Dumlupınar Kasabası, İkikavak Köyü'nde sınıf öğretmenliği, Kızılırmak Aşağıalegöz İlkokulu'nda okul müdürlüğü yaptı.

1994-2016 yılları arasında İstanbul Pendik'te sınıf öğretmenliği, İstanbul Tuzla'da sınıf öğretmenliği ve okul müdürlüğü, Düzce-Yığılca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Bolu-Mudurnu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevlerinde bulundu.

2008-2014 yılları arasında Eğitim Bir Sen Tuzla Başkanı ve Eğitim Bir Sen 4 no'lu Yönetim Kurulu Üyesi oldu. Yedi Hilal Tuzla Başkanlığı görevinde bulundu. Balcı Köyü Derneği kuruluşundan beri Balcı Köyü Derneği İstanbul sorumluluğu hala devam ediyor. Şu anda oto alım satım ve emlak işiyle uğraşıyor. Evli ve üç çocuk babası."

46225232_10156999747738701_5957380395606474752_n.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler