Mutluluğu 18. evlilikte buldu!

Mutluluğu 18. evlilikte buldu!

Antalya'da yaşayan Erdal Başman, 70 yıllık ömrüne 18 evlilik sığdırdı.

Antalya’da yaşayan Erdal Başman, 70 yıllık ömrünün 50 yılına 18 evlilik sığdırdı. Ürdün Kralı Hüseyin’in baldızıyla da nikâh kıyan Başman, bugüne kadar 13 Türk, 2 Alman, 1 Taylandlı, 1 Mısırlı ve 1 Filistinli kadınla dünya evine girdi.

Antalya’da yaşayan 70 yaşındaki Adanalı Erdal Başman, 50 yılda tam18 kez evlendi. Ürdün Kralı Hüseyin’in baldızıyla da bir süre evli kaldığını belirten Başman, bugüne kadar 13 Türk, 2 Alman, 1 Taylandlı, 1Mısırlı ve 1 Filistinli kadınla dünya evine girdi. Evlilikleri kadar ayrılıkları da olay olan Başman, bir eşinden ağzı koktuğu, bir eşinden çok konuştuğu, bir başkasından ise böcek yediği için boşandığını söyledi.

HAYATI FİLMİ GİBİ
Hayat hikâyesi Hollywood filmlerini aratmayan Erdal Başman, ilk evliliğini 19 yaşında Adana’da yaptı. Birkaç yıl süren evliliğin ardındanMersinli bir kadınla evlenen Başman, 32 yaşında çalışmak için Almanya’ya gitti. Almanya’da bir otomobil firmasında çalışmaya başlayan Başman, bir yıl sonra Alman Renata ile evlendi. Renata ile 17 yıl evli kalan Başman’ın bu evlilikten 4 kız çocuğu oldu. Almanya’da bulunduğu sırada sık sık Türkiye’ye gelip giden Erdal Başman, Türkiye’ye her gelişinde farklı bir Türk kızıyla evlendi. Ankara, Adana, Mersin ve Tokat’ta 12 kez evlenen ve birkaç ay ile 1.5 yıl arasında evli kalan Başman, en ilginç evliliğini Ürdün’de gerçekleştirdi.

KRALIN BALDIZI
Çalışmak için gittiği Ürdün’de Kral Hüseyin ile sıkı ilişki kuran Başman, Kral Hüseyin’in baldızıyla dünya evine girdi. Ancak problemli bir evlilik dönemi geçiren Başman, kısa sürede evliliğini noktaladı. Üç dil bilen ve dünyanın birçok ülkesini gezen Başman, Ürdünmacerasının ardından turistik gezi amaçlı gittiği Japonya’da, Taylandlı Siliporn’u görüp âşık oldu.

BÖCEK YİYEN EŞ
Mutluluğu yakalamak için evlenmekten vazgeçmeyen Başman, Taylandlı Siliporn’la evlenerek Türkiye’ye döndü. Siliporn’dan da bir erkek çocuk sahibi olan Başman’ın evliliği yine uzun sürmedi ve böcek yediği için karısından ayrıldı.

Eşlerinin isimlerini hatırlamıyor
2003 yılında Almanya’da emekli olarak Türkiye’ye kesin dönüş yapan Başman, son olarak Antalya’da Hatice Başman ile hayatını birleştirdi. Evlendiği kadınların isimlerini bile hatırlamakta güçlük çeken Başman, şimdi evliliklerini ve yaşadıklarını kitap haline getirmek istiyor. Başman, azim gösterdiğini, umudunu hiç kaybetmediğini ve 18’inci evliliğinde mutluluğu bulduğunu söylüyor.

kaynak: haberturk.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler