Nadide Sultan önde, orkestra arkada!

Nadide Sultan önde, orkestra arkada!

Kadınlar matinesinde orkestradaki erkek müzisyenler için paravan çekildi.

Düzce’nin Akçakoca İlçesinde bir otelde kadınlar matinesinde sahneye çıkan Nadide Sultan’ın orkestrasında yer alan erkeklerin görünmemesi için sahneye paravan koyuldu. Otel yönetimi ise, sahneye perde çekilmesi talebinin, kadın izleyicilerden geldiğini açıkladı.
 
Akçakoca’da deniz kenarında bulunan Sky Tower Otel’de düzenlenen kadınlar matinesinde Nadide Sultan sahneye çıktı. 
 
SAHNEYE KONULAN PARAVAN ŞAŞIRTTI
Şarkıcının konseri için havuz kenarına sahne kuruldu. Nadide Sultan’ın erkeklerden oluşan orkestrasının görünmemesi için ise otel yönetimi tarafından ilginç bir önlem alındı.
 
Şarkıcının parçalarını seslendirdiği sahne ile orkestrası arasına paravan koyularak erkeklerin görünmesi engellendi. Orkestrası ile kendisi arasına paravan koyulması Nadide Sultan’ı da şaşkına çevirdi. Yaklaşık iki saat sahnede kalan Nadide Sultan seslendirdiği parçalarla geceye katılanları coşturdu. Otelde bulunan erkek müşteriler odaların pencelerinden ve balkonlarından konseri izlerken, bazı erkek müşteriler de gecenin ilerleyen saatlerinde eşlerinin yanına gelerek konseri izlediler.
 
İnsanların görüşlerine saygı duyduklarını belirten Nadide Sultan, uygulamanın otel tarafından yapıldığını ifade ederek, "Orkestramla ben her türlü iletişim kurarım. Bu kez de şarkılarımı böyle söyleyeyim" dedi. 
 
ERKEKSİZLİKLE ÖVÜNDÜLER!
Orkestra için bulunan ‘perde çözümü’ otelin medya iletişimini yapan şirketin bülteninde “Bu konserde erkek sinek bile yoktu!” başlığı ile ele alındı. Bültende “Sadece kadınlara özel verilen konserde erkek sinek bile uçurtulmadı. Nadide Sultan'ın tamamı erkeklerden oluşan orkestrasına da ilginç bir çözüm bulundu. Sahneye kurulan özel paravanla orkestra ile seyircinin bağlantısı kesildi. Orkestra paravanın arkasında çaldı, Nadide Sultan'da paravanın önünde kadın hayranlarını birbirinden güzel şarkılarıyla coşturdu” ifadelerine yer verildi.
 
PERDEYİ KALDIRTTIK
Nadide Sultan ise konserde orkestra ile sahne arasına perde gerilmesine ilişkin haberlere Twitter sayfasından yanıt verdi. Şarkıcı, daha sonra perdeyi kaldırttıklarını söyleyerek sağdaki fotoğrafı paylaştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler