NDiaye artık Sunderlandda!

N'Diaye artık Sunderland'da!

Bursaspor, N'Diaye'nin transferi için Sunderland kulübüyle resmen anlaştı...

Bursaspor ile Sunderland Kulübü arasında uzun süren görüşmeler sonuçlandı. Sağlık kontrolleri için İngiltere'ye giden N'Diaye için Bursaspor kulübü ve Sunderland kulübü anlaşmaya vardı. Yeşil beyazlı kulübün beklediği banka teminatı da bugün geldi. Sunderland, N'Diaye için 4.7 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında anlaşma sağladı. N'Diaye'nin transferiyle ilgili olarak konuşan Futbol Şube Sorumlusu Erkan Kamat şunları söyledi: 

"Uzun süren görüşmeler neticesinde Sunderland Kulübü gerekli olan ödemeyle ilgili güvenceyi verdikten sonra transfer gerçekleşti. Transferin her iki tarafa da hayırlı olmasını diliyorum. N'Diaye'nin Premier Lig'de iyi bir performans göstereceğine inanıyorum. Ayrıca transferlerle ilgili de gerekli çalışmalarımız özenli bir şekilde devam ediyor." 
 
Alfred N'Diaye kimdir?
 
Altyapısından yetiştiği Nancy'de ilk lig maçına 2008 yılında çıkan Senagal asıllı oyuncu, orta sahada ve savunmada görev yapabiliyor. Nancy formasını 61 lig maçında giyen Alfred N'Diaye, Fransa milli takımının alt yaş gruplarında 29 kez görev yaptı ve bir gol kaydetti. 2011-12 sezonun başında geldiği Bursaspor'da forma giydiği 2 sezonda 66 maça çıktı ve 8 gol kaydetti.  Bu maçların 62'sine ilk 11'de başlayana Senegalli orta saha oyuncusu 19 sarı kart gördü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler