Necati Ateş Galatasarayda

Necati Ateş Galatasaray'da

Sporx internet sitesinin iddiasına göre ara transfer döneminde yurt dışından aradığını bulamayan Galatasaray, eski futbolcusu Necati Ateş'i renklerine bağlamak üzere.

Spor gündeminde büyük yankı uyandıran haber şöyle;

Transfer döneminde Avrupa'nın önemli isimlerine göz diken; ancak beklediğini bulamayarak sınır içi haraketına başlayan Galatasaray sonunda Necati Ateş'in işini bitirdi.

Transfer döneminin bitimine sayılı saatler kala Necati için Antalyaspor yönetimi ile sıkı bir pazarlığa giren sarı-kırmızılı yönetim, sonunda Necati'nin kulübünü ikna etti. Tarafların bonservis konusunda bugün öğle saatlerinde anlaştığı ve futbolcunun bir aksilik olmazsa çarşamba günü İstanbul'a geleceği belirtildi.

Sezon sonunda Antalyaspor ile sözleşmesi sona erecek olan Necati için kulübüne para artı bir futbolcu verileceği öğrenildi. Antalyaspor yöneticileri ise Necati transferine biraz temkinli yaklaşarak “Henüz transfer bitmedi ama sona gelindi. Birkaç saat içinde olay belli olur” açıklaması yapmakla yetindi.

İki kulüp arasındaki transfer görüşmeleri sürmeye devam ederken; kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü Mehmet Özdilek'in Necati Ateş'i kadroya almaması dikkat çekti.

COLİN KAZIM YUNANİSTAN YOLCUSU

Colin Kazım, Yunanistan yolcusu... Galatasaray'lı Colin Kazım'ın sezon sonuna kadar Olympiakos'a kiralanması gündemde.

Ara transfer döneminin sona ermesine saatler kala kadrosunu güçlendirmek için yoğun mesai harcayan Galatasaray'da beklenmedik bir ayrılık yaşanmak üzere.

Sarı-kırmızılılarda Colin Kazım sezon sonuna kadar Yunanistan'ın Olympiakos takımında kiralık oynamak için prensip anlaşmasına vardı. Galatasaray 2. Başkanı Ali Dürüst, şu ana kadar netleşen bir durum olmadığını ancak transfer isteğinin Colin Kazım'dan geldiğini söyledi.

Transferin gerçekleşmesi halinde Olympiakos, Galatasaray'a Kazım'ın sezon sonuna kadar olan alacaklarını ve bir miktar kiralama bedeli ödeyecek. Galatasaray'ın anlaşmadan yaklaşık 1 milyon euro elde etmesi bekleniyor.

GÖRÜŞMELERE BAŞLANDIĞI BORSAYA BİLDİRİLDİ
Galatasaray, Colin Kazım transferi için Olympiakos ile görüşmelere başlandığını borsaya bildirdi. KAP'a yapılan açıklamada, "Profesyonel Futbolcularımızdan Kazım Kazım'ın geçici transferi için Olympiakos FC ile resmi görüşmelere başlanmış olup gelişmelerden kamuoyu haberdar edilecektir" denildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler