Nene Hatunun müziklerini Mustafa Ceceli yaptı

Nene Hatun'un müziklerini Mustafa Ceceli yaptı

Sinemalarda Nene Hatun destanı sürüyor.

Yönetmenliğini Avni Kütükoğlu'nun, yapımcılığını Veysi Dündar'ın yaptığı 'Nene Hatun' filmi Türk kadınının fedakarlık timsali olan Nene Hatun'un Erzurum'da Ruslara karşı verdiği mücadeleyi konu ediyor.

Çekimleri 8 ay süren ve müziklerini Mustafa Ceceli'nin yaptığı filmde; Açelya Elmas, Barış Koçak, Levent Ülgen, Betüm Şahin, Selahattin Taşdöğen, Serdar Gökhan, Murat Soydan, Yılmaz Köksal ve Nuri Alço gibi başarılı oyuncular yer alıyor. Film 29 Ekim 2010 tarihinde vizyona girdi.

DİLERİM Kİ
ÇOK BAŞARILI OLUR
Filmin müzik yapımcısı olan Mustafa Ceceli, filmin müziklerini yaparken, doğu ile batı ezgilerini birleştirerek bir sentez yapmaya çalıştığını söyledi. İlk film müziği tecrübesi olduğunu ifade eden Ceceli, "Benim için bambaşka bir heyecan oldu. Filmin müziğini yaparken, bir sentez yapmaya gayret ettim. Bizim ezgilerimizle batı ezgilerini birleştirmeye çalıştım. Bunun yanında filmin içinde benim albümünde yer alan 'Bekle' şarkısından da bir kesiti mevcut. Çok heyecanlıyım dilerim ki çok başarılı olur." dedi.

Müziğin olduğu her yerde bulunmak istediğini aktaran Ceceli, "Biliyorsunuz hem şarkı söylüyorum hem düzenleme yapıyorum. Yani bir müzisyenim müziğin olduğu her yerde bulunmayı öncelikle isterim. Bununla beraber yine film müziklerinde karşılaşacağız." diye konuşan Ceceli, film müziğinin ödül alıp alamayacağı sorusuna ise şöyle cevap verdi: "Kısmet tabii ki benim bu konuda bir şey söylemem doğru olmaz tabi ki. Kısmet diyelim." (kaynak: zaman.com.tr-cihan)

 


Nene Hatun Aziziye Film Fragmanı
Yükleyen blogabi. - Film ve TV kanalındaki diÄ�er videolara göz atın

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler