Neşe Dilekçioğlu MHP'den aday

Neşe Dilekçioğlu MHP'den aday

Sanatçı, belediye meclis üyeliği müracaatında bulundu.

TRT’den emekli sanatçısı Neşe Dilekçioğlu, Milliyetçi Hareket Partisi’nden Belediye Meclis Üyeliliği aday adaylığı müracaatında bulundu.

Başvuru dilekçesini MHP Merkez İlçe Başkanı Mahmut Doğar’a teslim eden Dilekçioğlu, Çankırı’ya hizmet etmek istediğini söyledi. Ülkenin dar ve sıkıntılı bir süreçten geçtiğini ifade eden Neşe Dilekçioğlu, sanat yaşamında kazandığı bilgi, birikim ve deneyimlerini Çankırı’nın kabuğunu kırabilmek için kullanacağını belirtti.

MHP Çankırı Belediye Başkan Adayı Hakkı Yalçın’la birlikte memleketi Çankırı için hizmet üretmek istediğini dile getiren Dilekçioğlu, “Hakkı Bey’i uzun süreden beri tanırım. Efendi, dürüst ve çalışkan bir insandır. Ben de Hakkı Bey’in hizmet kervanına katkı sağlayabilmek için belediye meclis üyeliğine aday adayı oldum. Adaylığım nasip olur seçilirsek, Çankırı’ya yerleşeceğim” ifadelerini kullandı.

Dilekçioğlu, halkın kendisini Çankırı’da görmek istediğini sözlerine ekledi.

TRT Sanatçısı Neşe Dilekçioğlu’nun ardından İşadamı Mustafa Köse de Merkez İl Genel Meclis Üyeliliği aday adaylığı dilekçesini Merkez İlçe Başkanı Mahmut Doğar’a teslim etti.

MHP Merkez İlçe Başkanı Mahmut Doğar da belediye meclis üyeliği için yoğun başvuru olduğunu bildirdi. (Karatekin)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler