Neymar Dünya Kupası'nı kapattı!

Neymar Dünya Kupası'nı kapattı!

Kolombiya karşısında verdiği mücadele ile yarı finale çıkmaya hak kazanan Brezilya takımının yıldız oyuncusu Neymar’dan üzücü bir haber geldi.

Girdiği ikili mücadelede sakatlanan ve sahadan gözyaşları içinde ayrılan ünlü forvet oyuncusunun üçüncü omurunda kırık olduğu tespit edildi. Kaldırıldığı hastaneden yapılan açıklamada Neymar’ın Dünya Kupası’na devam edemeyeceği bilgisi doğrulanırken bu haber takım arkadaşlarını ve Brezilyalı taraftarları üzüntüye boğdu.

Saha kenarında yapılan müdahale sonrası vücudunda kırık olduğu tespit edilen ve acil tomografi için hastaneye götürülen oyuncunun son durumu hakkında basın mensuplarına bilgi veren sağlık görevlileri, oyuncunun omurunda bulunan kırığın ameliyet gerektiren ciddiyette bir rahatsızlık olmadığını ve duyduğu ağrı nedeniyle bir kaç hafta süreyle beline korse takılarak hareketsiz kalması gerektiğini bildirdi.

Oyunun son dakikalarında Kolombiyalı savunma oyuncusu Juan Zuniga ile çarpışan 10 numaralı forvetin sakatlık haberi maç sonunda Brezilyalı taraftara hüzün yaşattı.

Takımdaki en yakın arkadaşlarından biri olan diğer forvet oyuncusu Hulk, şunları söyledi: "Üzücü bir haber, kimse bunu beklemiyordu. Zaferden dolayı mutluyuz ama hastaneden gelen haber dolayısıyla üzüntülüyüz. Bu durum bizi hayal kırıklığına uğrattı."

Neymar’ın, Dünya Kupası'na çok iyi hazırlandığını ve kendini finale sakladığını belirten takım arkadaşları, bu saatten sonra sahada Neymar’ın yokluğunu belli etmemek için daha çok koşturacaklarını ifade etti.

Dünya Kupası’nın favori oyuncularından biri olan Neymar, şu ana kadar 4 gole imza attı. Ünlü oyuncu, Brezilya’nın gelecek Salı Almanya ile yapacağı yarı final karşılaşmasında forma giyemeyecek.

HASTANE ÖNÜNE AKIN ETTİLER
Neymar'ın sakatlanarak hastaneye kaldırılmasının ardından buruk bir sevinç yaşayan taraftarlar, Sao Carlos Hastanesi'ne akın etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler