Nihaller sır oldu!

Nihal'ler sır oldu!

Antalya'da aynı okula giden her ikisi de 13 yaşındaki 2 kızdan, 11 gündür haber alınamıyor.

Kepez İlçesi'ne bağlı Kuzeyyaka Mahallesi'nde bulunan Aslanlar İlköğretim Okulu 8'nci sınıf öğrencileri Nihal Birsen ve Nihal Haldan, 30 Aralık sabahı okula gitmek için evden çıktı.

Ayrı sınıflarda okuyan iki kız arkadaş, yağmurlu günde okul bahçesinde buluştu. Kızını okula götüren Nihal Birsen'in annesi Ayşe Yaman, sınava girmek için yağmur altında bekleyen kızıyla arkadaşı Nihal Haldan'a, sınıflara gitmelerini söyledi. İki kız okulun arka tarafına doğru yönelip gözden kayboldu.

11 GÜNDÜR HABER ALINAMIYOR
Sınav sonuna kadar bekleyen Ayşe Yaman, kızı ve arkadaşının gelmemesi üzerine öğretmenleriyle görüşünce şoke oldu. Kızının ve arkadaşı Nihal Haldan'ın sınava girmediğini öğrenen Ayşe Yaman, durumu hemen polise bildirdi.

11 gündür kayıp olan Nihal Haldan'ın annesi Ümran Haldan ise kızının hiç devamsızlığı olmadığını, kötü bir alışkanlığının da bulunmadığını söyledi. Kızının olaydan 20 gün öncesine kadar Nihal Birsen ile sürekli kavga ettiğini belirten Ümran Haldan, "Sonradan kızım Nihal Birsen ile arkadaş oldu. Ayrı sınıflarda okumalarına rağmen birbirleriyle sürekli buluşup konuşurlarmış. Kızım bizleri merakta bırakacak hiçbir harekette bulunmazdı. Neden böyle oldu bilmiyorum. Kızımın hayatından endişe ediyorum" diye konuştu.

Gözü yaşlı 2 anne, olayın üzerinden 11 gün geçmesine rağmen emniyet mensuplarının hala kızların izine rastlayamadığını söyledi. Nihal Birsen'in 2007-2008 Eğitim Öğretim Yılı'nda yapılan İlköğretim Okulları Arası Kros İl Birinciliği'nde şampiyonluğu bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler