Nihat Doğan karaktersizliğini bir kez daha ortaya koydu, pişmanız

Nihat Doğan karaktersizliğini bir kez daha ortaya koydu, pişmanız

Nihat Doğan, Özgecan Aslan'ın babası Mehmet Aslan ile buluşurken, bu buluşmanın fotoğrafını da kişisel Instagram hesabından paylaştı. Mehmet Aslan ise, Doğan'ın paylaşımına çok sert tepki gösterdi.

11 Şubat 2015 tarihinde 19 yaşındaki Özgecan Aslan, bindiği minibüsün şoförünün tecavüz girişimine direndiği için hunharca katledilmişti. Tüm Türkiye o dönem Aslan'a sahip çıkmış, birçok kentte Özgecan için eylemler yapılmıştı.

Nihat Doğan ise o dönem, "Siz de mini eteği giyip soyunup laik sistemin ahlaksızlaştırdığı sapıklar tarafından tacize uğrayınca da bas bas bağırmayacaksın" diye tweet atmış ve kamuoyunda büyük tepki çekmişti. Doğan, daha sonra ise, "Zerre-i miskal kadar pişman değilim. 'Ben sokağa mini etekle çıkacağım' diyen birine; 'Bacım, sokağa mini etekle çıkarsan, dışarısı sapık dolu, seni taciz ederler' demişim. Bunda ne var" demişti.

ÖZGECAN'IN BABASIYLA BULUŞTU
Nihat Doğan, geçen günlerde Özgecan Aslan'ın babası Mehmet Aslan ile bir araya gelirken, bu buluşmanın fotoğrafını da kişisel Instagram hesabından paylaştı.

Buluşmada, Aslan'la beraber yemek yiyen Doğan, sosyal medya hesabından da bunu duyurdu.

İşte o buluşma:

nihat-dogan-ozgecan-baba-bulusma-resim-04.jpg

Doğan, paylaştığı fotoğrafta şu ifadelere yer verdi:

“Karşımda oturan, ‘Bunca sapığın kol gezdiği sokaklara çıktığınızda biraz daha tedbirli olup mini etek giymeyin' minvalinde Ahu Sungur adlı bayana cevaben attığım tweetimi, Kışın ortasında mini etek giymediği halde onunla özdeşleştirmeye çalıştırılan hunharca katledilmiş Özgecan Aslan kardeşimizin Babası her zaman konuştuğum evine gittiğim Survivor öncesi uçağa binmeden beni arayıp başarı dileyen en son kişi olan yüce gönüllü Mehmet Aslan abimdir. Özellikle sosyal medyada kendi ahlaksız yaşam tarzlarını Özgecan kardeşimiz üzerinden tahakküm etmeye çalışmak suretiyle her seferinde şahsıma saldıran bizden gibi görünen fakat bizden olmayan ‘Zulüm 1453 te başladı' diyen, Mankurt, Hakk düşmanı batılın piçleri, çomarları bu fotoya çok iyi baksın…Özgecan Aslan kardeşimizin ailesi benim ailemdir ben de onların evladıyım… Buradan size ekmek çıkmaz. Ayrıca konuşmak her kişinin, hak konuşmak er kişinin işidir, ben hak konuşuyorum hakikat konuşuyorum. Sizin derdiniz benle değil benim hak konuşmamla… Dönen dönsün ben dönmezem yolundan haydi şimdi başka kapıya… #ÖzgecanAslan”

"PİŞMAN ETMİŞTİR"
Mehmet Aslan ise, Doğan'la buluşmasından bir gün sonra duruma çok sert tepki gösterdi.

Aslan, kişisel Facebook hesabından, "Nihat Doğan'ın adımızı, insanlığımızı ve nezaketimizi kullandığı için şahsiyetsizliğini ve karaktersizliğini bir kez daha ortaya koymuş ve bizleri de, kendisini ve annesini kabul ettiğimiz için pişman etmiştir. Kendisini kınıyorum" diye bir mesaj paylaştı.

İşte o mesaj:

ozgecan-baba-mesaj-resim-04.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler