Nihat ve coconut!

Nihat ve coconut!

Nihat Doğan'ın Survivor macerası heyecanlı ve bir o kadar da komik geçiyor!

Ne yılan, ne kavurucu güneş ne de zorlu yarışlar... Nihat Doğan’ın Survivor adasındaki tek derdi, hindistancevizi: “Ramazanda iftar oluyor, orucumuzu açıyoruz. Burada sahurda da ‘coconut’ yiyoruz, iftarı da ‘coconut’la açıyoruz!”

Nereden geldim bu Survivor’a!

“Survivor Ünlüler-Gönüllüler”e “Yılan görürsem geri dönerim” şartıyla katılan Nihat Doğan’ı adada yılan değil, akrep soktu. Ünlü şarkıcı “Nereden geldim bu Survivor’a” diyerek isyan etse de pes etmedi, ilk iki oyunda oldukça başarılı performanslar sergileyerek iddiasını ortaya koydu. Adada ‘psikolojik’ detoks yaşadığını söyleyen Doğan’ın şimdilik tek şikayeti, adını telaffuz ederken zorlandığı ‘coconut’ (hindistancevizi):

Sahurda da coconut, iftarda da

“Ramazan ayında iftar oluyor, orucumuzu açıyoruz. Abi burada sahurda da coconut yiyoruz, iftarı da coconut’la açıyoruz! Olta var ama ortada öyle duruyor, süs gibi dikmişsiniz onu oraya. Sonuçta biz de robot değiliz. Psikolojik bir detoks yaşadığımız malum ama el insaf, el insaf be abi! Kuran çarpsın üç gündür, neydi adı coconut! Yani varya artık coconut kusacağız.”

Gladyatör benzetmesi

Nihat Doğan, “Survivor, en dayanıklıların yarışması” diyen Acun Ilıcalı’ya ‘gladyatör’ benzetmesiyle cevap verdi: “Öyle de abi, diğerleri balık buluyor, bilmem ne buluyor. Biz ölüme atılmış gibiyiz sanki. Gladyatörlere ‘Coconut’lar yenildi mi? Hadi savaşın’ der gibi.”             

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler