Nilgün Belgünden şok itiraf!

Nilgün Belgün'den şok itiraf!

Kendisinden 23 yaş küçük olan sevgilisi Bekir Ünlüataer'den kısa bir süre önce ayrılan Nilgün Belgün herkesi şaşırtan bir itirafta bulundu.

Cine5 ekranlarında Ece Vahapoğlu’nun sunduğu 'Uzun Lafın Kısası' programına başarılı oyuncu Nilgün Belgün konuk oldu. Sevilen sanatçı programda yakın zamanda noktaladığı son ilişkisi ile ilgili de samimi açıklamalar yaptı.

Bekir Ünlüataer’le tanışmasında Ece Vahapoğlu’nun rolünün çok büyük olduğunu anlatan Nilgün Belgün, 'Bekir’i ilk senin programında gördüm. Bakmaz olaydım. Sorumlusu sensin. Zap yapıyordum evde senin programın çıktı. İki kişiyle konuşuyordun. Senin programında beğendim. Sadece erkek olarak değil, müziklerini çok beğendim. Tesadüf bu ya bir şeyi çok istersin de olur. Mesut Yar’ın doğum gününde de yan yana düştük, ondan sonra başladı. İlk nereden dediler, Ece Vahapoğlu’nun programında başladı dedim ama çok yazılmadı bu ayrıntı' diyerek ilişkisinin başlama öyküsünü anlattı. 
 
80 YAŞINDA BİR ADAMLA BİRLİKTE GİBİYDİM
Kendisinden 23 yaş küçük sevgilisi ile aralarında yaş farkı olmasına rağmen kendisinin daha hareketli olduğunu söyleyen Belgün 'Evde onun Türk Sanat Müziği çalıştığı bir oda vardı. Ben de Latin müziği dinlerim. Benim içime fenalık geliyordu dümtek dümtekle. 80 yaşında bir adamla gibiydim. Latin dinleyerek gençliğime dönüyordum. Aralarında yaş farkı var dediler ama o benden daha yaşlıydı' diyerek biten ilişkisinin ayrıntılarını da samimiyetle paylaştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler