Nurgül depresyona girdi

Nurgül depresyona girdi

Nurgül Yeşilçay’ın avukatı çiftin boşanması hakkında şok açıklamalar yaptı.

6 yıllık evliliklerini önceki hafta tek celsede bitiren Nurgül Yeşilçay ve Cem Özer'in sürpriz bir şekilde gelişen bu kararı neden aldıkları merak konusu oldu.

Duruşma öncesinde protokol imzalayan iki taraf yaptıkları açıklamalarla kafa karıştırdı. 20 dakikada biten evliliği hakkında Yeşilçay, "Evliliğim için elimden geleni yaptım. Şimdiye kadar çocuğu düşündüğüm için hep sustum.  Şimdiden sonra da susmaya devam edeceğim" diye konuştu.

SON NOKTAYI KOYDU
Özer ise "Kadınların ekonomik bağımsızlığı evlilikleri bitiriyor. Eskiden kadın erkeğin defolarına katlanırmış. Kan kusup kızılcık şerbeti mi içtik. Sadece bugüne kadar özel hayatımızı konuşmadık bundan sonra da konuşmayacağız. Her gün güneş neden doğup batıyorsa, ağaçlar neden yapraklarını döküyorsa biz de o yüzden boşandık" diyerek herkesi şaşırttı.

Esrarını koruyan boşanma davası hakkında gizli protokolde yanlarında olan Nurgül Yeşilçay'ın avukatı Okan Fenercioğlu son noktayı koydu.

HERKES BİRİNİ SEVEBİLİR
Ünlülerin avukatı çift hakkında şöyle konuştu: "Cem'in hiçbir kötü alışkanlığı yoktur. Ne kumarı, ne gece hayatı ne de içkisi vardır. Tek tük sigara içer. Onu da sarıp keyif için içer. Nurgül bu konuda depresyon yaşıyor. Olay nedeniyle gergin. Erkekler daha az belli eder kadınlar daha fazla belli eder. Bir şey olsaydı ben bilirdim. Bir daha barışma imkanı görmüyorum. Nurgül siyah ya da beyazları olan birisi. Hayatında gri yoktur. Bu aşamadan sonra Cem'in de barışacağını sanmıyorum."

CEM'İN PARASI DAHA ÇOK
Fenercioğlu, boşanma nedeninin Cem Özer'in borçları olduğu iddialarını da yalanladı. Fenercioğlu şunları söyledi: "Cem'in parasal bir sıkıntısı yok ki. Borcunun on katı film şirketlerinden alacağı var. Film piyasası parasını ödemezse bu adam simit satıp borcunu ödeyecek hali yok. Gelen icra Nurgül Yeşilçay'ın '7 Kocalı Hürmüz' filminden geldi. Cem'e icra gelmedi. Alacaklar Nurgül'e borçlar Cem'e. Böyle bir hesap var mı? Esasında tam tersi bir durum var. Cem nerede Nurgül'ün parasını yemiş. Cem'in maddi durumu Nurgül'den daha iyidir. Borçlu olsaydı sözleşmede herkesin borcu kendine maddesini koyardık. Kimsenin kimseden alacağı vereceği yok."

Aşrı kilo veren ve cildi parıldamaya başlayan Yeşilçay'ın yeni bir aşka yakalandığı konusunda ise Fenercioğlu, "Yeni bir aşk bildiğim kadarıyla yok. Herkes evliyken birini sevebilir. Bütün hayatın değişebilir. Bu Cem ya da Nurgül için de olsa normaldir" diyerek kafaları karıştırdı. (kaynak: bugün.com.tr)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler