Nusaybin’de şehit sayısı beşe yükseldi

Nusaybin’de şehit sayısı beşe yükseldi

Mardin'in Nusaybin ilçesinde çıkan çatışmalarda biri binbaşı ikisi emniyet amiri olmak üzere beş güvenlik görevlisi şehit oldu.

Mardin’in Nusaybin İlçesi’nde operasyonlar devam ederken, bugün Dicle Mahallesi’nde çıkan çatışmalarda bir binbaşı ve iki emniyet amiri şehit oldu, beş güvenlik görevlisi de yaralandı. İlçede öğleden sonra meydana gelen patlamada 2 polis daha şehit oldu. İlçede şehit sayısı beşe çıktı.

İLK ACI HABER SABAH SAATLERİNDE GELMİŞTİ
Dicle Mahallesi’nde sabah saat 11.40′da meydana gelen saldırıda bir emniyet amiri şehit oldu. Şehit olan polisin, Manisa Salihli nüfusuna kayıtlı olduğu ve emniyet amirliği görevi yürüten Doğan Sakarya olduğu öğrenildi.

YİNE PATLAYICI TUZAĞI
Takviye kuvvetlerin desteğiyle operasyon genişletilirken, teröristler bu kez saat 13.45 sıralarında güvenlik güçlerinin girdiği bölgede, önceden tuzakladıkları patlayıcıyı infilak ettirdi. Patlamada, Binbaşı Ahmet Karaman ile Emniyet Amiri Zafer Kurt şehit oldu. Yaralanan 5 güvenlik görevlisi de Nusaybin Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Şehit Binbaşı Ahmet Karaman’ın Jandarma Özel Harekat’ta görevli olduğu, şehit Emniyet Amiri Zafer Kurt’un da Bingöl Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şube Müdürü olduğu ve Nusaybin’e geçici görevle geldiği belirtildi. İlçede meydana gelen başka bir patlamada iki polis daha şehit oldu. İlçedeki şehit sayısı beşe yükseldi.

BİNBAŞI TURGAY ÇELİK ŞEHİT PAZARTESİ GÜNÜ ŞEHİT OLMUŞTU
4 Nisan pazartesi günü de Nusaybin’de hainler roketatarlı saldırı düzenlemiş, saldırıda ağır yaralanan Binbaşı Turgay Çelik doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler