O AKÇankırılı'dan özür!

O AKÇankırılı'dan özür!

AK Parti Çankırı İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Hüseyin Kılıç, Şabanözü ilçesinde dün yapılan seçimlerde MHP'li adayın kazanmasının ardından sosyal paylaşım sitesindeki hesabından yazdığı yorum nedeniyle özür diledi.

Kılıç, yaptığı yazılı açıklamada, sosyal paylaşım sitesi Facebook hesabından yazdıklarının bazı basın yayın kuruluşları tarafından haberleştirildiğini belirtti.

Seçimlerin demokrasinin bir gereği olduğunu, kazanan belediye başkanını tebrik ettiğini ifade eden Kılıç, söz konusu yorumun, AK Parti'nin kurumsal görüşü olmadığını kaydetti.

Kılıç, yazdıklarının tamamen seçimi kaybetme psikolojisi içerisindeki düşünceleri olduğunu vurgulayarak, 

Ak Parti Çankırı Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Hüseyin Kılıç'ın Şabanözü seçimleri sonrasında Facebook adresinde yaptığı yorumun sosyal medyaya yansıması üzerine yaptığı açıklama şöyle: 

"1 Haziran 2014 tarihinde yenilenen Şabanözü seçimleri sonrasında Facebook adresimden yapmış olduğum ve sosyal medya aracılığı ile hızla yayılan ve gündem olan yorum hiçbir şekilde Ak Parti'nin kurumsal görüşü olmayıp tamamen seçimi kaybetme psikolojisi içerisindeki düşüncelerimdir. Hiçbir şekilde Ak Parti İl ve İlçe teşkilatı ile Gençlik Kollarının görüşü değildir. Facebook sayfamda ikili fotoğrafımız paylaşılan Çankırı Belediye Başkanımız Sayın İrfan Dinç'le konunun yakından uzaktan ilgisi yoktur. Seçimi kaybetme psikolojisi içerisinde yapmış olduğum ve haddimi aştığım bu yorum nedeniyle parti teşkilatımdan, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığından, Belediye Başkanım İrfan Dinç'ten ve Şabanözü İlçe halkından özür diliyorum." 

 

AK Parti Çankırı İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Hüseyin Kılıç, Facebook adresinde, "Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Şabanözü ilçesine yapılan asfalt çalışması an itibariyle durdurulmuştur. Asfalt makineleri ve işçileri Ankara'ya dönüş yapacaklar. Bunu Şabanözü haketti. Bir 5 yıl artık hizmete susarsınız, pişmanlık fayda etmez Şabanözü" şeklinde paylaşımda bulunmuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
7 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler