O dünyanın en şişman adamı!

O dünyanın en şişman adamı!

İngiltere'de yaşıyor... Forkliftle hastaneye getirildi. Obez hastalığı tedavisi görüyor...

İngiltere'de yaşayan Paul Mason bugün için dünyanın en şişman adamı olarak tespit edildi. Paul Mason tam 980 kilo. Yani yaklaşık bir ton ağırlığında.

Bay Mason Ipswich doğumlu. Çocukluğu sözlü ve fiziksel istismar içinde geçmiş. Babası bir güvenlik görevlisi. Akrabası tarafından 6 yaşındayken cinsel istismara da uğramış. Okul yıllarında gayet sağlıklı olan Bay Mason, posta işçiliği de yapmış ve kendisinden 20 yaş büyük bir kadınla da nişanlanmış.
 
"Ben onunla ömür boyu birlikte olacağımı düşündüm ama o günün birinde geldi ve 'Hayır ben artık seni görmek istemiyorum. Elveda' dedi ve gitti" diyor.
 
paulmason-ingiltere-sozcu-resim-021.jpg
 
PES ETMEMESİ GEREKİYOR
 
Bay Mason tedavi gördüğü hastanede hayatını değiştirmeye kararlı. Bugünlerde normal yemek yiyor. Kahvaltı için bir parça ekmek, öğle yemeği için fırınlanmış patates. Kendisine sağlık hizmeti veren doktorlar, "Uygulanan tedavi ile sürekli kilo kaybediyor. Onun kilolarını geri vermesi için kendisinin pes etmemesi ve çok çalışması gerekiyor" diyorlar. 
 
Tedavi altına alınan Bay Mason, geçirdiği bir ameliyat ve uyguladığı rejim ile tam 70 kilo birden verdi. Ve "Ben sonsuza kadar dünyanın en şişman adamı olarak kalacak değilim. Benim için söylenen bu başlığı da sevmiyorum" diyor.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler