O kadın AKPli

'O kadın AKP'li'

CHP'li Özcan'dan müthiş iddia!

CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, partisinin grup başkanvekili Muharrem İnce’nin bir kadını taciz ettiğine ilişkin iddiaların arkasında AK Parti iktidarı olduğunu öne sürdü. Özcan, "Adı geçen kadının CHP ile hiçbir ilgisi yok. Adı geçen kadın Ak Parti’nin son iki seçimde sandık görevlisi olan bir kadın" dedi.

CHP Bolu İl binasında basın toplantısı düzenleyen Tanju Özcan, Muharrem İnce’ye yönelik taciz iddialarının 3 yıl öncesine dayanan bir süreci olduğunu söyledi. Özcan, "savcının 6 ay önce elinde hiçbir delil olmadığı halde böyle yüz kızartıcı bir suçlamayla Muharrem İnce’yi suçladı". İnce, şöyle dedi:
 
"6 ay önce Hakimler Savcılar Yüksek Kurulu’na o savcıyı şikayet etti. Şunu açıkça söyleyeyim. Hukukçu olduğum için de, yakından tanıdığım için de resmi belgelere göre de söylüyorum. Adı geçen şahsa gönderilmiş bir mesaj yok. Bu telekomünikasyon kayıtlarında da net olarak ortaya çıkarıldı. Yani Muharrem İnce’ye ait telefondan adı geçen kişiye gönderilmiş bir mesaj yok ve böyle bir kayıt bulunamadı. Dün öğrendiğim bir şey daha var. Adı geçen kadının CHP ile hiçbir ilgisi yok. Adı geçen kadın AKP’nin son iki seçimde sandık görevlisi olan bir kadın." 
 
Hukuki delillere dayanan bir suçlama olmadığını belirten Özcan, bu işin arkasında Ak Parti iktidarı olduğunu ifade ederken, şöyle konuştu:
 
"Muharrem İnce, ’Velev ki doğru o zaman benim dokunulmazlığımı kaldırın yargılanayım. Mahkeme bana ceza verirse beni taşlayın’ diyor. Bir insan bu kadar ucuz numaralarla kirletilebilir mi? Kamuoyu da bunu doğru olmadığını vicdanen inanıyor. Eğer Muharrem İnce hükümeti bu kadar ağır eleştirmeseydi bu ağır iftira ile karşılaşırmıydı. Bende çok konuşan bir milletvekiliyim. Bu zihniyet böyle devam ettiği sürece yarın öbür gün böyle bir olay benim de başıma gelebilir. Eğer ben muhalefet partisi milletvekili olarak görevimi yapıyorum diye bu ve benzeri iftiralar maruz kalacaksam bugünden ben buna razıyım."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler