O kız bu kez de kongrede

O kız bu kez de kongrede

Oyuncu, model Göksun Çam, bugünkü Fenerbahçe kongresinde de ilgi odağıydı; bu defa sırtındaki dövmesiyle...

Fenerbahçe ile ilgili pek çok toplumsal olayda onun güzel yüzünü gördük; maçlarda kameraların ağlarken çektiği de oydu, şike davası görülürken sürmanşetlerdeki fotoğrafları süsleyen de o... Oyuncu, model Göksun Çam, bugünkü Fenerbahçe kongresinde de ilgi odağıydı; bu defa sırtındaki dövmesiyle...
 
İLK GÖRÜŞ: AĞLAYARAK ULUSOY İSTİFA
Onu ilk 7 yıl önce Fenerbahçe ile bir gördük. Tarih 26 Mart 2006. Fenerbahçe-Malatyaspor maçı.
 
Fenerbahçe, Mehmet Yozgatlı’nın 65’inci dakikada attığı golle öndeydi. Alex de tam 90’ıncı dakikada gol attı ve Fener maçı 2-0 kazandı. İşte tam bu dakikalarda, Türkiye’de yüzlerce kişi yeni bir yüzle tanıştı. Kameraların görüntüleyip ekrana yansıttığı bir genç kadın, Göksun Çam, hüngür hüngür ağlıyor ve avazı çıktığı kadar “Ulusoy istifa”diye bağırıyordu.
 
Sonra onu daha geniş kitleler tanıdı; çünkü Göksun Çam meğer kameralara alışıktı.“Kampüsistan” adlı dizideki rolüyle tanınan, İngiltere Kraliyet Akademisi’nde de eğitim almış, konservatuar mezunu bir oyuncuydu. Çam’ın “gözyaşları” ve isyanı o dönem çok konuşuldu. Genç kadın bir süre de olsa Fenerbahçe’nin simgelerinden biri haline geldi. Kimi onu sevdi, kimi de eleştirdi.
 
aaa-fenerbahcekongresiokiz-sozcu-resim-09-001.jpg
 
BEŞİKTAŞLI'NIN KLİBİNDE...
Ardından aynı isim yani Göksun Çam, bir kliple gündeme geldi. “Koyu Beşiktaş taraftarı”, “En hakiki Çarşılı”lardan biri olan, müziğe olduğu kadar, futbola merakıyla da bilinen Feridun Düzağaç’ın klibinde idi: “Mütemadiyen Ağlıyorum”. Hatta Düzağaç'ın oyuncu olarak fanatik Fenerbahçeli oluşuyla bilinen Çam'ı seçmesi biraz manidar da bulundu. 
 
BUGÜN DE KONGREDE
Ardından Silivri'de görülen 'futbolda şike davası'nda sabahtan akşama kadar tezahürat yapan Fenerbahçe taraftarları arasında biri vardı ki; diğerlerinden ayrıldı: Güzel model Göksun Çam. Gazetelerin birinci sayfalarında dava fotoğrafı olarak, onunkiler kullanıldı. Ve bugünkü Fenerbahçe olağanüstü genel kurulunda yine o var: Göksun Çam. Sırtında dev bir Fenerbahçe dövmesiyle...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler