O park yüzünden Çankırıya gelmek istemiyor

"O park yüzünden Çankırı'ya gelmek istemiyor"

Şehit ve Gaziler Derneği Başkanı Yüksel Teke, Çankırı Belediyesine ateş püskürdü.

Çankırı Şehit ve Gaziler Derneği Başkanı Yüksel Teke, Karatekin gazetesine yaptığı açıklamada Çankırı Belediyesi’ne ateş püskürdü.

Çankırı Belediyesi’nden 2009 yılında Şehitlik Parkı kurulmasını talep ettiklerini belirten Teke, ‘Çankırı’daki şehit parklarının durumu açıkça ortada. Basında birçok kez haber olmasına rağmen parklar atıl şekilde duruyor. Eski parklara bakım yapılmayınca, yenisi için düşünceleri de açıkça ortaya çıkıyor’ dedi.

Özkanoğlu ADOPEN'de Kampanya
Son gün 29 Şubat

Hastane Köprüsü yanında bulunan Şehit Hakan Kandemir Parkı’nı işaret eden Teke, parkın şehirlerarası yolun kenarında bulunduğunu ve şehit ismine yakışmadığını ifade etti.

Şehit Üsteğmen Hakan Kandemir’in parkının ailesini de üzdüğünü belirten Teke, ‘Şehidimiz Hakan Kandemir’in parkı hem bizi, hem duyarlı vatandaşlarımızı, hem de ailesini derinden üzmektedir. Babası Ahmet Kandemir şu an Ankara’da tedavi görmektedir. Geçtiğimiz günlerde yaptığımız ziyarette oğlunun adının verildiği parkın kendisini üzdüğünü ve sürekli kafasında yer ettiğini söyledi. Ayrıca o park yüzünden Çankırı’ya gelmek istemediğini söyledi’ dedi.

Teke konuşmasının devamında şehit isimlerinin verildiği parkların özenle korunması gerektiğinin altını çizdi.

Kaynak: karatekin.com.tr

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler