O Ses Türkiyede Çorbacı Hasan bombası! İZLE

'O Ses Türkiye'de 'Çorbacı Hasan' bombası! İZLE

O Ses Türkiye'de şaşırtan performans... Yarışmaya Zonguldak'tan katılan Hasan seslendirdiği 'Caruso' adlı arya ile 'O Ses Türkiye'yi titretti.

Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Opera bölümü mezunu Hasan sesinin yanı sıra mutevazi tavırlarıyla da gecenini yıldızı oldu. Hasan 'Caruso' adlı aryayı seslendirdikten sonra jüri üyeleri kendisini seçmesi için adeta  yalvarmaya başladı. Hadise ise şaşılacak derece de suskundu. Bir süre sonra durgunluğunun sebebini anlatan Hadise, 3 yıl kadar önce Belçika'da yaşayan ve bugün hayatta olmayan yakın bir dostunun bu şarkıyı çok sevdiğini ve onu son gördüğü günde bu şarkının çaldığını anlattı. Hadise anlatırken duygulanan Hasan'ın da gözleri doldu.
 
OPERA SANATÇISI ÇORBACI
Yarışmada performans şarkısının yanı sıra istek üzerine bir arya ve bir de 'Yayla Yolları' adlı türküyü seslendiren Hasan için salonda alkış tufanı koptu. Hasan'ın sesi ve duruşunun yanı sıra hikayesi de jüri üyelerini şoke etti. Hasan opera eğitimi aldığını ancak Zonguldak'ta ailesine ait lokantada çalıştığını söyledi. Bunu duyan Hadise 'Böyle bir ses var Türkiye'de ve keşfedilmemiş. Ayıp! İyi ki geldin' diyerek tepkisini gösterdi.
 
Gecenin yıldızı Hasan birbiriyle yarışan jüri üyelerinden Gökhan Özoğuz'u seçti.
 
İŞTE ÇORBACI HASAN'IN AYAKTA ALKIŞLANAN PERFORMANSI
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler