O taksici ölü bulundu!

O taksici ölü bulundu!

Tunceli Ovacık ilçesinde teröristlerce kaçırıldığı iddia edilen taksici arazide ölü bulundu.

Ovacık ilçesine bağlı Çakmaklı köyü yakınlarında 23 Haziran'da aracı bulunan ve kendisinden o günden bu yana haber alınamayan 45 yaşındaki Cemal Beyazgül'ün arazide ölü bulunduğu öğrenildi.
 
Bir köye müşteri götürdükten sonra terör örgütü TKP-ML/TİKKO mensuplarınca kaçırıldığı iddia edilen Beyazgül'ün cesedinin, Ovacık Entegre Hastanesi morguna kaldırıldığı kaydedildi.
 
İlk incelemede, vücudunda silah izine rastlanmayan ancak morluklar olan Beyazgül'ün cesedinin Adli Tıp Kurumu Malatya Grup Başkanlığı morguna kaldırılacağı ifade edildi.
 
Evli, 2 çocuk babası olduğu öğrenilen Beyazgül'ün 24 yaşındaki oğlu Deniz Beyazgül'ün de aynı örgüt tarafından geçen yıl kaçırıldığı ve 4 gün alıkonulduktan sonra serbest bırakıldığı belirtildi. 
 
Cemal Beyazgül'ün babası Saycan Beyazgül, Ovacık Belediye Başkanı Mustafa Sargül'ün babasının vefatı nedeniyle 28 Haziran'da ilçeye taziye ziyaretine gelen Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir'den oğlunun serbest bırakılması için yardım istemiş, Baydemir de Beyazgül'ün serbest bırakılması için çağrıda bulunmuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler