O tarlaları benden izinsiz ekenin anasını..

'O tarlaları benden izinsiz ekenin anasını..'

Çorum'un Sungurlu İlçesine bağlı Akpınar köyü muhtarı Cengiz Yetişoğlu'nun, cami hoparlöründen küfür ettiği öne sürüldü

Çorum’un Sungurlu ilçesine bağlı Akpınar köyü muhtarı Cengiz Yetişoğlu’nun, amcasının tarlasını izinsiz eken kişilere kızarak, köy camisine gidip hoparlörden “Görüyorum ki, bazı vatandaşlar amcamın tarlasını ekmiş. O tarlaları benden habersiz ekenin anasını...” diye küfür ettiği öne sürüldü.

"İFTİRA ETTİLER"
Anonsu duyan köylüler, jandarmaya, Kaymakamlığa ve savcılığa şikâyette bulundu. Savcılık tarafından hakkında soruşturma başlatılan muhtar Yetişoğlu ise iddiaları reddedip, “Beni yıpratmaya çalışıyorlar, köyde sık sık çekememezlik yüzünden bu tür iftiralar oluyor.

Bazı uyanıklar bu tür aslı olmayan şeyleri ortaya atarak, elimden mührümü almaya çalışmaktadırlar. Onların tek derdi ben değil, köyün mührüdür” dedi.

Sungurlu Kaymakamı Hulusi Şahin ise, “Akpınar köyünde böyle bir olay yaşandığı iddiasıyla gerek bize, gerekse adli makamlara şikâyetler oldu.

Ama çok ilginçtir ki, birkaç kişi ‘Muhtar camiden anons ederek küfürler savurdu’ derken, pek çoğu da ‘Hayır, muhtarımız böyle bir şey yapmadı’ şeklinde şahitlik yaparak ifade verdiler. Soruşturma sürüyor” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler