Oğlunu bu fotoğraflarla kurtarmaya çalışacak

Oğlunu bu fotoğraflarla kurtarmaya çalışacak

Evli kadına tecavüzle suçlanan oğlunun masum olduğunu söyleyen anne kanıt olarak bu fotoğrafları gösterdi.

Antalya’da evli 24 yaşındaki B.Ş.’ye tabanca zoruyla tecavüz ettiği iddiasıyla tutuklanan 25 yaşındaki Mehmet K.’nin annesi Ayşe A, "Bu kız benim oğlumun eski sevgilisi. Benimle ve oğlumla fotoğrafları bile var. Oğlum tecavüzcü değil, mağdur" dedi.

Eşi cezaevinde bulunan B.Ş. daha önceden tanıdığı ve yolda gördüğü Mehmet K.’nın kendisini eve bırakma bahanesiyle motosikletine aldığını ve evine götürüp silah zoruyla tecavüz ettiği söyleyerek şikayetçi oldu. Gözaltına alınan Mehmet K. tutuklanarak cezaevine konuldu.

Boşandığı eşinden olan oğlu Mehmet K.’nın tecavüzcü olamayacağını belirten 55 yaşındaki anne Ayşe A., B.Ş.’nin oğlunun eski sevgilisi olduğunu iddia etti. B.Ş.’nin kendisi, kızı ve oğluyla çekilmiş fotoğraflarını gösteren Ayşe A., bu fotoğrafları delil olarak mahkemeye sunacağını söyledi. Oğlu Mehmet ile B.Ş.’nin çok eskiden bu yana arkadaş olduklarını söyleyen Ayşe A., şunları anlattı: "Bu kız oğlumun eski sevgilisi. Kocası cezaevine girdikten sonra oğlumun telefonuna çağrı atmış ve oğlum da onu aramış. Birlikte markete gidip alış veriş yapmışlar. Ben evde yokken eve gelmişler ve birlikte alkol almış, eğlenmiş, ardından da birlikte olmuşlar. Oğlum bu kızın telefon faturalarını ödemiş. Kendisi bizim yanımızda kaldı. Benimle, kızımla, hatta oğlumla fotoğrafları var. Oğlum askere gittikten sonra evlenmiş. Ama oğlum tecavüzcü değil, mağdur."

kaynak: milliyet.com.tr (Soner Kocaeri-Antalya-dha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler