Öğrencilerin suyu çıktı!

Öğrencilerin suyu çıktı!

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün Çankırı ziyaretiyle ilgili yaşanılanların tamamı çok güzeldi. Sadece biri hariç...

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve eşi Hayrünissa Gül'ün Çankırı ziyaretinde yaşanan güzelliklere öylesine bir gölge düştü ki yaşanılan olay birçoğunun özellikle öğrencilerin hafızalarında yıllar yılı yer tutacak!

Cumhurbaşkanı Gül'ün Çankırı'ya geliş saati 10.00 olarak açıklanmasıyla birlikte, İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün Ankara yolu çıkışı üzerindeki Süleyman Demirel Fen Lisesi, Nevzat Ayaz Anadolu Öğretmen Lisesi ve Çankırı Anadolu Lisesi öğrencilerinin yol boyunda ellerinde bayraklarla yaklaşık bir saat süresince yağmur altında bekletilmesi çok sayıda öğrenci ve velisinin tepkisine neden oldu.

Cumhurbaşkanı Gül'ün programının yaklaşık 40 dakika aksaması ile birlikte çok sayıda öğrencinin yağan yağmurla birlikte oldukça kötü ıslandığı ve bugünle birlikte önümüzdeki günlerde rahatsızlanma olasılığının oldukça fazla olduğu bildirildi.

VALİ ÖZCAN'IN TALİMATINA RAĞMEN!

Sözcü18 Haber Merkezi'nin İl Milli Eğitim yetkilileriyle yaptığı görüşmede "Sayın Valimizin konuyla ilgili olarak 'Çocukları kesinlikle dışarıya çıkarmayın' şeklindeki talimatına karşın gerek Ankara yolu üzerinde gerekse şehir merkezinde bazı okul öğrencilerinin bu şekilde törene katıldığı gözlendi. Ancak bize ulaşan bilgiler yaşanan durum tamamen doğaçlama geliştiği yönünde. Öğrencilerin öğretmenlere ve okul idaresine 'Biz de Cumhurbaşkanımızı görmek istiyoruz' şeklindeki taleplerle geliştiği şeklinde. Bizim İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak bizim okul yönetimlerinden böyle bir talebimiz olmadı, aksine sayın valimizin talimatlarını kendilerine ilettik" şeklinde bilgilendirme yapıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler