Öğrencisiyle birlikte olan müdür yardımcısına 3.5 yıl istendi

Öğrencisiyle birlikte olan müdür yardımcısına 3.5 yıl istendi

17 yaşındaki kızla cinsel ilişkiye girdiği iddiası ile tutuksuz yargılanan Müdür Yardımcısı hakkında 3 yıl 6 ay hapis cezası istendi.

Bursa’da 2009 yılında iddiaya göre, yetiştirme yurdunda müdür yardımcısı olan Tahir S., yurtta kalan 17 yaşındaki kızı evlenme vaadiyle kandırarak cinsel ilişkiye girdi. Yaşadıkları ilişkinin ardından Müdür Yardımcısı Tahir S.’nin sözünü tutmaması üzerine polise giden kız., şikayetçi oldu. Genç kız, ifadesinde şunları anlattı:

"Önce öğretmen- öğrenci ilişkisi içindeydik. Zamanla farklı duygular hissetmeye başladım. O da karşılık veriyordu, yakınlaştık. Bir gün kendisine ’Sizi baba gibi görüyorum’ dediğimde, bana karşı ilgisinin olduğunu açıkladı. Aramızda flört başladı. Nöbetçi olduğu bir gece öğretmenler odasında bana ’Biz seninle sevgiliyiz, ileride evleneceğiz, ha şimdi ilişkiye girmişiz ha ileride’ dedi. Karşı çıkmama rağmen odasında birlikte olduk. Daha sonra da birliktelikler yaşadık."
 
Polis tarafından gözaltına alınan Tahir S., çıkarıldığı mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
 
Bursa 5. Ağır Ceza Mahkemesi’nde ’reşit olmayanla cinsel ilişki’ suçundan tutuksuz olarak yargılanan ve olayın ardından Kars’a gönderilen Tahir S., tekrar hakim karşısına çıktı. Duruşmada mütalaasını veren savcı, tutuksuz sanık Tahir S.’nin 3 yıl 6 aya kadar hapsini talep etti.
 
Mahkeme heyeti, son savunmaların yapılması için duruşmayı erteledi. (Kaynak: milliyet.com.tr-dha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler