Öğretmen Aydın'a moral ziyareti

Öğretmen Aydın'a moral ziyareti

Görev yaptığı okulda öğrenci velisinin şiddetine maruz kalan öğretmen Arife Aydın'a İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Petek'den ziyaret.

Görev başında bir öğrenci velisi tarafından şiddete maruz kalan ve aldığı doktor raporu sonucu evinde istirahat eden öğretmen Arife Aydın'a moral ziyareti yapıldı.

İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Petek görev başında bir öğrenci velisi tarafından şiddete maruz kalan ve aldığı doktor raporu sonucu evinde istirahat eden Güneş İlköğretim Okulu'nda görevli öğretmen Arife Aydın’ı evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

Eğitim Denetmenleri Başkanı Oğuz Özdoğan ve Şube Müdürü Gürtürk Özdemir’in de katıldığı ziyarette İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Petek hangi meslek dalında olursa olsun son zamanlarda ülkemizde yaşanan şiddet olaylarının kabul edilemez olduğunu belirterek, ilimizde son zamanlarda yaşanan iki üzücü olayı da şiddetle kınıyor ve sorumluların cezalandırılmasını bekliyoruz diyerek, öğretmen Arife Aydın’a geçmiş olsun dileklerini iletti.

Öğretmen Arife Aydın da ziyaretlerinden ve desteklerinden dolayı İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Petek’e teşekkür ederken okullarda gerekli güvenlik önlemlerinin alınarak bir daha bu tür üzücü olayların yaşanmaması temennisinde bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
9 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler