Öğretmen servisi kaza yaptı: 6 ölü

Öğretmen servisi kaza yaptı: 6 ölü

Ağır kış şartları can almaya devam ediyor.

Kaza, Malatya-Adıyaman Karayolu Doğanşehir Yolu güzergahında Cumhuriyet Örnek Köyü yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Doğanşehir ilçesine bağlı Gövdeli Beldesinde görev yapan öğretmenler ile diğer kamu görevlilerini taşıyan sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 44 NS 615 plakalı servis minibüsü ile sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 31 ASM 96 plakalı TIR çarpıştı. Kazada 06 ANR 010 plakalı otomobil de TIR’a çarptı. 
 
Kazada servis minibüsü parçalanırken, içerisinde bulunan yolculardan soyadı öğrenilemeyen Bilal adlı sürücü ile birlikte öğretmenler Derya Şahin, Emine Coşkun, Erhan Yaşar ile birlikte kimlikleri tespit edilemeyen 2 kişi olay yerinde hayatını kaybetti. Kazada Eren Günver, Hamza Uzan, Alişan Ergen, Çetin Kuşbey ve doktor Özlem Sarıcı Üzmez ile kimlikleri öğrenilemeyen 3 kişi yaralandı. Olay yerine gelen ambulanslarla çevre hastanelere kaldırılan yaralılardan bazılarının sağlık durumlarının ağır olduğu öğrenildi.
 
Kazanın yoldaki buzlanmadan dolayı meydana geldiği tahmin edilirken, olay yerine Vali Vasip Şahin, İl Milli eğitim Müdürü Mehmet Bulut ile çok sayıda yönetici gelerek bilgi aldılar.
 
Vali Şahin basın mensuplarına yaptığı açıklamada, “Kaza yerine yeni geldim. Bilgiler almaya çalışıyorum. Kaza buzlanmadan mı, sürücü hatasından mı sonra belli olur” diyerek, kazada ölenlerin yakınlarına baş sağlığı, yaralılara da acil şifalar diledi.
 
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
 
malatya-ogretmenservisikaza-6cankaybi-sozcu-resim-12.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler