Öğretmenin Sınırı Yok - İZLE

"Öğretmenin Sınırı Yok" - İZLE

Çankırı İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Öğretmen Vakfı Akademisi tarafından ortaklaşa düzenlenen seminerin ilki cumartesi-pazar günü gerçekleştirildi.

Çankırı Milli Eğitim Müdürlüğü eğitim alanında hız kesmeden yürüttüğü seminerlerine öğretmenlere yönelik “Öğretmenin Sınırı Yok” projesi ile devam ediyor.

Özkanoğlu ADOPEN'de Kampanya
Son gün 29 Şubat

Öğretmen Akademisi Vakfının düzenlemiş olduğu "Öğretmenin Sınırı Yok’’ projesi Çankırı'da ilk olarak Şehit Yahya İlköğretim ve Atatürk İlköğretim Okullarında başladı.

25-26 Şubat 2012 Cumartesi ve Pazar günleri iki gün boyunca devam eden seminerlere her iki okulun öğretmenlerinin yanı sıra İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Petek de katıldı.

İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Petek, Hayatın her alanında öğrenmenin yaşı ve sınırının olmadığını belirterek, "Baş döndürücü bir hızla gelişen ve değişen bir teknoloji dünyasında yaşıyoruz. Bu seminerle birlikte öğretmenlerimizin daha önceden sahip olduğu ama her zaman kullanamadığı bazı bilgilerin ortak yapılan etkinlikler sayesinde gün yüzüne çıkmasını ve kendilerini ve bilgilerini yenilemelerini sağlamayı amaçlıyoruz, artık biliyoruz ki günümüz dünyasında aldığımız bir diploma bizi 40 yıl idare etmez bu yüzden Çankırı Milli Eğitim Müdürlüğü olarak eğitimin her alanında eğitim felsefesi ile bir ekip ruhu içerisinde başarıyı yakalayacağımıza inanıyorum, Eğitim ve öğretimde en önemli unsurlardan olan iletişim, empati, liderlik ve sürece müdahale vasıflarının tüm öğretmenlerde olması gerektiği yapılan etkinlikler ile birlikte bir kez daha ortaya konmuştur, Bu seminerleri ilimizdeki tüm okullarda tekrar edeceğiz” dedi.

Seminerlere katılan öğretmenler de ”Bu seminerle birlikte Eğitim Fakültelerinde edindiğimiz sınıf yönetimi, ölçme ve değerlendirme gibi bildiğimiz, eğitimini aldığımız fakat bu yöntemlerin çeşitli tekniklerine başvurmadığımız konuları tekrar sınıflarımızda kullanmamız gerektiğini, bunları bilmek kadar uygulamanın da önemli olduğunu bir kez daha bizlere hatırlatıldı.

cankiri-seminer-sozcu-resim-2323.jpg

Her alanda başarıya ulaşmak için takım çalışmasının ve bu oluşturulan takımlardaki ekip ruhu ve samimiyetin oluşturulmasının mutlak başarıyı getireceği, seminer içinde yapılan ve katılımcı öğretmenlerimizin çok eğlendiği etkinlikler ile ortaya konulmuştur. Ayrıca başarıyı sağlamak için ekiplerdeki motivasyonun da çok etkili olduğu bir kez daha kanıtlanmıştır” dediler.

Şehit Yahya Coşkuner İlköğretim Okul Müdürü O. Kemal Karakuş ve Atatürk İlköğretim Okulu Müdürü Nadir Kayaş da “Öğretmenin Sınırı Yok seminerine katkılarından dolayı İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Yaşar Petek’e, Öğretmen Vakfı Akademisi ekibine ve seminere katılıp tüm samimiyeti ile etkinliklere katılan  öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz” dediler.

Haberle ilgili video
http://www.youtube.com/watch?v=KN5-02I0k7c

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
10 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler