Okan Kurttan Demet Akalına TIR sürprizi

Okan Kurt'tan Demet Akalın'a TIR sürprizi

Okan Kurt, eşi için ilginç bir sürprize imza attı!

Sık sık özel hayatlarıyla gündeme gelen Demet Akalın ile Okan Kurt çifti Sevgililer Günü'ne de damga vurmayı başardı. Daha önce Okan Kurt'un kendisine sürekli evlenme tekif ettiğini itiraf eden Akalın, bugün de eşinin kendisi için yaptığı sürprizi Twitter'dan duyurdu.

"CANIMM KOCAMM"
Demet Akalın'ın eşi Okan Kurt, Sevgililer Günü'ne özel bir TIR'ın üzerine "Seninle doğdum, seninle ölürüm. Seni seviyorum karıcığım" yazısını yazdırdı. Akalın Twitter'da da takipçilerine bu fotoğrafı 'Canımm kocamm' tweetiyle duyurdu.
 
İşte tweet'lerden bazıları;
@jasminvt Tır ne yahu uçağa yazdırsaymış ya tır çok kro olmuş :)
 
@FerdiCarrefour TIR üstüne yazdıramadım belki ama Züğürt Ağa kamyonetine 'Seni Seviyorum' yazdırdım.. hayat adil değil. umarım yine de yetinir sevgilim.
 
@cemkoptas Lan oğlum bizde bir şey yaptık zannediyoruz adam TIR'ın üzerine poster asmış ya la şimdi gel de sevgiliyi mutlu et bakalım
 
@yetmislik Tır'la kadın etkilemek ilk önce benim aklıma gelmişti.
 
GEÇEN YIL DA DUVARA YAZMIŞLARDI
Demet Akalın ve sevgilisi Okan Kurt, Sevgililer Günü sebebiyle aşklarını İstanbul'da bir reklam duvarına taşıyarak ölümsüzleştirmişlerdi.
 
Demet Akalın tarafından yaptırılan afişte şu not yer almıştı: Tek gerçeğimsin, aşksın, yeminsin.. Benim için inan ömre bedelsin. Demet-Okan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler