Okul Müdürüne çifte soruşturma!

Okul Müdürüne çifte soruşturma!

Çankırı Selahattin İnal Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi'nde yapılan soruşturma ile çalkalanıyor.

Çankırı Selahattin İnal Güzel Sanatlar ve Spor Lisesine, Müdür ve Müdür Başyardımcısı hakkında yapılan soruşturma ile adeta bomba düştü!

Sözcü18 Haber Merkezinin elde ettiği bilgilere göre, Okul Müdürü T.A ve Müdür Başyardımcısı İ.T hakkında açılan iki soruşturmanın birincisi tamamlandı, ikincisi ise halen devam ediyor.

İLK SORUŞTURMA EKONOMİK

Haber merkezimizin elde ettiği bilgilere göre okul müdürü T.A ve müdür başyardımcısı İ.T hakkında açılan ilk soruşturma ekonomik boyutlu. İddialara göre müdür ve müdür başyardımcısı okul aile birliğine yapılan 6 bin tl'lik bağışı resmiyete sokmamakla birlikte, yine öğrencilere ödül olarak dağıtılmak üzere gelen yaklaşık 3 bin tl'lik bir rakamı da başka kaynaklara harcamakla suçlanıyorlar. Konuyla ilgili yapılan soruşturmanın tamamlandığı ve başta okul müdürü T.A olmak üzere Müdür Başyardımcısı İ.T'nin görevlerinden uzaklaştırılarak başka bir göreve atanacakları öğrenildi.

İKİNCİ SORUŞTURMANIN İDDİALARI VAHİM!

Sözcü18 Haber Merkezinin elde ettiği bilgilere göre okuldaki ikinci soruşturma ise tam anlamıyla bir rezalet!

İddialara göre okul idarecisi T.A ve İ.T. hakkında eğitim dönemi süresince yaşanan el ve sözlü cinsal tacizlerle ilgili olarak karne dağıtımından sonra öğrenci ve öğrenci velilerinin "çocuklara el ve sözle cinsel tacizde bulundular" iddiasıyla ilgili şikayetlerin gerçeklik boyutu araştırılıyor.

Konuyla ilgili iddialar kapsamında Bakanlık müfettişlerinin Çankırı'daki soruşturması halen devam ediyor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
25 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler