Okul Servis Araçları denetlendi

Okul Servis Araçları denetlendi

Belediye Zabıta Müdürlüğü ve Trafik Tescil Şube ekiplerince gerçekleştirilen denetimlerde, vizesi geçen sürücülere rastlandı.

Çankırı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve Trafik Tescil Şube  ekiplerince Çankırı'da öğrenci taşıyan okul servisleri sıkı bir şekilde denetlendi.

Servis araçlarına yapılan denetimler sonucunda "Güzergah İzin Belgesi" olmayan 5 araca tutanak tanzim edildi. Ayrıca vizeleri geçen araç sahipleri, vizelerini yeniden yaptırmaları için uyarıldılar.

Denetimler sırasında araç sahiplerini ve sürücülerini kurallara uyma hususunda uyarıp insan taşımanın sorumluluğunu her an hissetmeleri gerektiğine dikkat çeken Zabıta Amiri Mahmut Çemek, sürücülerden kendilerine verilen güzergâh dışına çıkmamalarını, araç kapasitesinin üzerinde kesinlikle öğrenci taşımamalarını istedi.

Belediye Zabıta Amiri Mahmut Çemek, bu kuralların uzun süren deneyimler sonucunda belirlendiğini kaydederek, "Belediyemiz ekiplerimiz ile Çankırı Emniyet Müdürlüğünün koordineli çalışması neticesinde servis hizmetleri bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da aksamadan sürdürülecektir" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler