Okulun tefrişini Yardım Sevenler Derneği yapmıştı

Okulun tefrişini Yardım Sevenler Derneği yapmıştı

Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulunu ziyaret eden dernek üyeleri, yardımlarının devam edeceğini açıkladı.

Vali Şemsettin Uzun’u makamında ziyaret eden Türkiye Yardım Sevenler Derneği Çankırı Şube Başkanı Birsen Salebçi, Yönetim Kurulu Üyeleri Hatice Sidar, Türkay Atamanalp, Fehime Yurdunkulu, Aynur Kader, Gönül Destici, Suna Yücel ve Sevim Kurbanoğlu ziyaret sonrası hep birlikte Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulu’na geçtiler. Okulda Milli Eğitim İl Müdürü Cemal Akbıyık ve Okul Müdürü Sevinç Mertkan tarafından karşılandılar.

Geçtiğimiz yıl büyük bir kısmı Vilayetler Hizmet Birliği tarafından karşılanan ve İl Özel İdaresi tarafından desteklenerek kısa sürede tamamlanıp  2010-2011 Eğitim-Öğretim yılında öğretime başlayan Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulu’nun tefrişinde Türkiye Yardım Sevenler Derneği de katkıda bulundu.

Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulu’nun birçok ihtiyacı Türkiye Yardım Sevenler Derneği tarafından karşılanarak, çocukların hizmetine sunuldu.

Vali Uzun, Yardım Sevenler Derneği Yönetimi ile birlikte okulun tüm sınıflarını gezdi. Bir sınıfta yapılan etkinliği hep birlikte izledi ve  şeker dağıttı.

Vali Şemsettin Uzun, Türkiye Yardım Sevenler Derneği Çankırı Şube Başkanı Birsen Salebçi’ye “Sayın Başkan, yaptığınız katkıları yerinde gördünüz, biz de sizlere bu katkılar nedeniyle teşekkür ediyoruz” dedi.

Başkan Salebçi ise “Sayın Valim, sizin eğitime verdiğiniz önem bizleri daha çok katkı yapmaya teşvik ediyor. Sizin önderliğinizde bu katkıları yapabiliyoruz. Burada katkılarımızın beğenilerek kullanıldığını ve çocuklarımızın ihtiyaçlarının karşılandığı güzel bir okul ile karşılaştık. Biz de size İlimize bir anaokulu kazandırdığınız için Türkiye Yardım Sevenler Derneği Genel Merkezi ve Çankırı Şubesi adına teşekkür ederiz” dedi. (Kaynak: karatekin gazetesi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler