Okuyan Çankırıspor!

Okuyan Çankırıspor!

Çankırıspor'un yeni kadrosu bayram tatilinden kitapla dönüş yaptı.

Yeni sezon hazırlıklarını bayram öncesine kadar Fenerbahçe kulübünün Topuk Yaylasındaki tesislerinde sürdüren Çankırıspor, yarından itibari ile Çankırı'da topbaşı yapıyor.

Bayramın son günü olan bugün Çankırıspor tesislerinde Başkan Sevda Karaali ile bayramlaşan futbolcuların hazırladıkları sürpriz görülmeye değerdi.

Üç günlük bayram tatilinden dönüş yapan futbolcuların her biri, tesislerdeki ortak kütüphaneye getirdikleri kitaplar Kulüp Başkanı Karaali'yi fazlasıyla mutlu etti.

Kulüp Başkanı Sevda Karaali "Başkanlığım süresince hep mücadelesini verdiğim ve ilk defa bu mücadeleye olumlu cevap veren bir takım var karşımda. Mutluluğumu kelimelerle ifade etmem mümkün değil. Her birisine ayrı ayrı teşekkür ettim." dedi.

Başkan Karaali "Futbolcularımız maçlara hazırlık devrelerinde antrenman sonrasında tesislerde istirahat dönemi içerisinde kulübün kütüphanesinden faydalanarak zamanlarını okuyarak değerlendirme konusunda özel itina gösteriyorlar. Bunu da isteyerek yapıyorlar. Böylesi bir takıma sahip olduğum için ayrı bir heyecan duyuyorum. Elimizdeki mevcut kadronun önümüzdeki sezon mavi - beyazlı renklere gönül veren taraftarımızla birlikte başarılı sonuçlara imza atacağımıza inancım tamdır." diyerek sözlerini tamamladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler