Okuyucu diyor ki

"Okuyucu" diyor ki

'Çankırı'ya 8 vali yardımcısı çok'

Çankırı'ya 8'inci Vali Yardımcısı'nın atanması ile ilgili haberler çok sayıda okuyucumuzum tepkisine neden oldu. Sözcü18 Haber Merkezi olarak haber merkezimize ulaşan tepkileri buradan yayınlamayı uygun gördük. İşte o tepkilerden bir tanesi:
 
"Sayın Vedat Beki,
 
Bildiğiniz gibi Türkiye'nin en az nüfusa sahip 5-6 ilinden birisi olup aynı zamanda ülkenin en geri kalmış illerinden birisi olan Çankırı'mıza 8.nci (sekizinci) vali yardımcısı atanmış.
 
Bir Çankırılı olarak bu duruma çok üzüldüm. Sanıyorum yetkililer İlimizin geri kalmışlığına çare bulmuşlar. Evet çözüm vali yardımcısı kadrolarının arttırılarak Çankırı'nın kalkınmasını sağlamak. Şaka bir yana her türlü hizmeti almada geri kalan ilimize bu kadar vali yardımcısı kadrosu verilmesi çok ilginç ve gereksiz değil mi?
 
Eminim ki bu yardımcılara makam odası tahsis etmekten hükümet konağında yer kalmamış ve çoğu kurumun çalışma ortamı daraltılmıştır.
 
İlimizde özellikle ilçelerde vatandaşa hizmet sunan çoğu resmi kurumda 8 adet memur yokken, bu kadar öğretmen açığı varken, hiç bir işe yaramayan vali yardımcısından Çankırı gibi küçük bir ile 8 adet verilmesi çok gereksiz ve çok üzücü bir haber bence. 
 
Keşke bu vali yardımcılarına verilen maaş ve diğer giderler kadar para ilave olarak Çankırı'ya verilse de hiç olmazsa bir metre yol fazla yapılsa ve insanlarımız ölmese, rahat etse diye düşünüyor insan. 
 
Bu konuyu haber yaparsanız iyi olur diye düşündüm."
 
Saygılarımla."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler