Olaylı maç ile ilgili karar açıklandı

Olaylı maç ile ilgili karar açıklandı

Kasımpaşa - Beşiktaş maçı ile ilgili karar açıklandı.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Basın Sözcüsü Mete Düren, TFF Yönetim Kurulu'nun Spor Toto Süper Lig'deki Kasımpaşa-Beşiktaş maçının tekrarlanmasına karar verdiğini açıkladı.

TFF'den yapılan açıklama şu şekilde;
İstinye'de bulunan Futbol Federasyonu Merkez Binası'nda saat 12:00'de başlayan ve yaklaşık 5 saat süren toplantıda 15 Aralık 2013 tarihinde oynanan ve Kasımpaşa A.Ş.'nin 2-1 üstünlüğüyle sona eren, Kasımpaşa A.Ş- Beşiktaş A.Ş. Spor Toto Süper Lig karşılaşması hakkında Beşiktaş A.Ş.'nin 18.12.2013 tarihli başvurusu görüşüldü.

TFF Yönetim Kurulu, Futbol Müsabaka Talimatı'nın 30. maddesi uyarınca müsabakanın daha sonra belirlenecek bir tarihte, başlangıcından itibaren tekrarına, yalnızca tekrarına karar verilen müsabakanın oynandığı tarihte kulüplerde tescilli olan futbolcuların oynatılmasına ve sarı kartla cezalandırılan disiplin uygulamalarının yapılmamış sayılmasına oy çokluğuyla karar verdi.

METE DÜREN: OY ÇOKLUĞUFYLA BU KARARI ALDIK 
Türkiye Futbol Federasyonu Basın Sözcüsü Mete Düren, konuyla ilgili olarak NTVSpor'a şu açıklamayı yaptı: "Beşiktaş, Futbol Federasyonu'na başvuru yapmıştı. Bugünkü yönetim kurulu toplantısında bunu değerlendirdik. Maçta görev alan hakemlerimizi de toplantıya davet ettik. Aramızda tartıştıktan sonra oy çokluğuyla maçın yeniden tekrarlanmasına karar verdik. Bu çok teknik bir konu. Kural hatası ile maç tekrarı çok rastlanan bir durum değil. Kural hatalarına karar vermek de kolay bir şey değil. Kural hataları ile ilgili bir talimatname yok. Federasyon olarak MHK'nin ve tüm hakemlerin arkasındayız. Futbolcularımızın da hakemlere daha destek olmaları gerektiğinin altını çizmek gerekir. Maçın tarihi ile ilgili bir karar verilmedi. Kasımpaşa'nın itiraz hakkı var."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler