Olaylı yemek iddiası

'Olaylı yemek' iddiası

Demet Akalın ve Okan Kurt'un akşam yemeği olaylı bitti. Çiftin Mersin ziyaretinde gittiği restoranda tartışma çıktığı iddia edildi.

Demet Akalın, geçtiğimiz günlerde sevgilisi Okan Kurt'la birlikte Mersin'e gitmişti. Tarsus'ta bir imza törenine katıldıktan sonra ailesiyle tanışmak için Mersin'e giden Akalın'ın, talihsiz bir olay yaşadığı iddia edildi.

Okan Kurt ve Demet Akalın Mersin Marina'da akşam yemeği için bir balık restorantına gittiler. İddialara göre, bir hayranının ve mekân sahiplerinin fotoğraf çektirmek istemesi üzerine Demet Akalın yorgun olduğunu ve daha sonra fotoğraf çekilmek istediğini söyledi. 8 yaşındaki çocuk hayranının ısrarı üzerine olay büyüdü ve çocuğun babası Okan Kurt'la kavga etmeye başladı.

İddia bununla bitmedi...

Akalın'ın çocuk hayranının babası Okan Kurt'un kafasında şişe kırdı. Güvenlik görevlilerinin zorla ayırdığı ayırdığı kavgada Okan Kurt'un başı kanlar içinde kaldı. Tarafların birbirlerinden şikâyetçi olduğu, sonrasında şikâyetlerin geri alındığı iddialar arasında...

HABERTURK.COM MAGAZİN SERVİSİ'NE ÖZEL AÇIKLAMA

Olay üzerine Demet Akalın ve Okan Kurt çiftinden açıklama geldi. HABERTURK.COM Magazin Servisi'ne açıklama yapan Okan Kurt, "Ortada 8 yaşında bir çocuk yok. Haberler gerçek dışı. Benim yaralandığım söyleniyor ama her gün Twitter'dan Milano fotoğraflarımızı paylaşıyoruz. Yaralı olsam, fotoğrafta siz de görürsünüz. Olayda "Sizden şikâyetçi olacağız" dedik ama şikâyetçi olmadık" dedi.

Demet Akalın da, mekân sahiplerinin de kendisinden fotoğraf istediğini söyleyerek, "Fotoğraf vermedik diye bu olayı yaymış olabilirler. Olayın üzerinden bir hafta geçti. Bir hafta sonra bu haberin yayılması manidar" diye konuştu.

Ünlü sanatçı, Twitter'dan da bir açıklama yaptı. Akalın, "Okan Bey'in ne fanlarima, ne sevenlerime hiçbir terbiyesizliği olamaz! Reklam isteyen restoran ve benzeri yerlerden para istiyorum, bedava yok" yazdı.

kaynak: haberturk.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler