Öldürülen suikastçi memur çıktı!

Öldürülen suikastçi memur çıktı!

Bingöl’deki Emniyet Müdürü ve yanındakileri hedef alan saldırıyı düzenleyen suikastçilerden birinin Milli Eğitim Müdürlüğü'nde hizmetli kadrosunda memur olduğu ortaya çıktı.

Bingöl Emniyet Müdürü Atalay Ürker, beraberinde emniyet görevlileri ile birlikte Kobani'ye düzenlenen saldırılara tepki gösteren protestocuların zarar verdiği iş yerlerinde inceleme yaparken, silahlı saldırıya uğramıştı. Bir otomobilden uzun namlulu silahlarla açılan ateş sonucu Emniyet Müdür Yardımcısı Atıf Şahin ile koruma ekibinden Komiser Hüseyin Hatipoğlu ve Uğur Atlı şehit olmuş, İl Emniyet Müdürü Ürker da yaralanmıştı. Suikastçilerin yakalanması için başlatılan çalışmada çıkan çatışmada 4'ü ölü ele geçirilmişti.

MİLLİ EĞİTİM'DE MEMUR ÇIKTI
Çatışmada ölü olarak ele geçirilen ve birinin üzerinden PKK kimliği çıkan cesetler otopsi için Elazığ'a gönderildi. Elazığ Fırat Üniversitesi Hastanesi morguna konulan cesetlerin otopsisi sabah saat: 09.00'da başladı. Yaklaşık 10 saat süren otopsi tamamladı. Ölü ele geçirilen suikastçilerden birinin Bingöl İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nde hizmetli olarak görev yapan Ali B. (46), Şanlıurfa'nın Viranşehir nüfusuna kayıtlı Ramazan Ö. (22) ile 15 yaşındaki E.E. olduğu tespit edilirken, 4. cesedin kimliği ise henüz tespit edilemedi.

CENAZESİ MORGDAN ALINDI
Emniyet Müdürüne yapılan suikast sonrası ölü ele geçirilen suikastçilerden Ali B.’nin otopsisi sonrası hastaneye yakınları geldi. Savcı ile görüşen Ali B.’nin yakınları Elazığ'ın Karakoçan ilçesi'nden gelen cenaze aracı ile şahsın cenazesini alarak Bingöl'e götürdü. Diğer cenazelerin de yakınlarının gelmesi durumunda verileceği öğrenildi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler