Ölüm kalım maçı!

Ölüm kalım maçı!

Ziraat Türkiye Kupası'nda

Beypazarı Şekerspor ile Kardemir Karabükspor arasında oynanan karşılaşma sırasında sahaya inen ambulans helikopter büyük heyecan yarattı.

Ziraat Türkiye Kupası'nda gruplara kalma maçında Beypazarı İlçe Stadında oynanan Beypazarı Şekerspor-Kardemir Karabükspor maçında ilginç bir olay yaşandı.

Karşılaşmanın 86. dakikasında Kardemir Karabükspor'un 1-0 üstünlüğüyle devam eden karşılaşmada bir anda stadın üzerinde ambulans uçak belirdi. Şaşkın bakışlar arasında helikopter sahaya inmeye başladı. Bu gelişme üzerine maçın hakemi Ercan Hellaç, Beypazarı Şekerspor'un serbest vuruş kullanmasından hemen önce maçı durdurdu. Sahaya inen ambulans uçak, ambulansla sahaya getirilen ve kalp krizi geçirdiği öğrenilen 76 yaşındaki Kemal Saraçoğlu'nu aldı. 10 dakika süren işlemler sonrasında ambulans helikopter tedavisine devam edilmek üzere Kemal Saraçoğlu'nu Ankara'ya götürdü.

Helikopter inmeden serbest vuruş için baraj kuran Kardemir Karabüksporlu futbolcuların helikopter indikten sonra bile bir süre barajı bozmamaları gülüşmelere neden oldu. Helikopterin kalkmasının ardından, maç serbest vuruşla devam etti. Serbest vuruşu kullanan Serkan Sevinç'in vuruşunda, maçtan soğuyan kaleci Bülent Ataman büyük bir hata yaptı ve top ellerinin arasından ağlara gitti. Bu golle maç uzatmalara giderken, yaşananlar büyük ilgi uyandırdı.

1-1 biten maç ve uzatmalar sonunda penaltı atışlarında Beypazarı Şekerspor, Kardemir Karabükspor’a 6-5 üstünlük sağlayarak gruplara kaldı. (Kaynak: milliyet.com.tr-iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler