Ölüm onu kovalıyor!

Ölüm onu kovalıyor!

Adı Cansu Sugün... Son günlerde yaşadıkarıyla ölüm adeta onu kovalıyor...

Galatasaray Fenerbahçe arasındaki basketbol final serisinin son maçında şampiyon olan takımlarının zaferini kutlamak isteyen Sugün Ailesi, Bostancı’ya eğlenmeye gitti. Gece geç saatlere kadar kutlamalarda eğelenen aile üyeleri, Fenerbahçe’den Bostancı’ya sahilden yürüye yürüye geldi. Baba Abdullah ve kızı Cansu Sugün yolun karşısına geçmeye hazırlanıyordu. İddiaya göre Cansu o sırada babasına dönerek, “Ölümden çok korkuyorum. Son zamanlarda başıma gelmeyen kalmadı” dedi. Babası ise, “Kızım kötü düşünceleri kafandan at. Çok başarılı olduğun için nazara geliyorsun. Kurşun bile döktürdük” cevabını verdi.

O sırada bir otomobil önce Abdullah Sugün’e ardından da Cansu’ya çarptı. Otomobilin ön camına çarpan Cansu’un sağ mide boşluğundan giren silecekler kasığından çıktı. Günlerce yoğun bakımda kalan Cansu’nun omurunda 4, kaburgasında 3 kırık oludğu ve diz bağlarında da 9 santimertelik kopuk meydana geldiği için eskisi gibi yürüyüp yürüyemeyeceğinin belirsiz olduğu öğrenildi.

Kızı Cansu’nun talihsizliklerle dolu hikayesini VATAN’a anlatan baba Sugün, “Bütün okullarını birincilikle bitirdi. Ancak bu kadar başarılı biri olduğu için nazar değdi kızıma. Cansu Etiler’de bir bankamatikten para çektierken arkadan gelen bir otomobil son anda frene bastı ve bir karış mesafede durabildi. Kızım bu olaydan 2 ay sonra Uludağ’a tatile gitti. Kayak yaptığı sırada ayağındaki kayak takımlarından biri çıktı ve metrelerce sürüklendi. Ardından uzun bir arama sonun da bulundu. Ameliyat oldu ve 6 ay tam yürüyemedi. Kısa bir süre önce de okuluna giderken Kavacık’ta bir TIR arkadan otomobiline çarptı. TIR önce bir minibüse çarptıktan sonra Cansu’nun otomobiline hızını keserek çarptı. TIR’ın hızı azalmış olmasına rağmen otomobili ön koltuğuna kadar altına aldı” dedi.

(Vatan)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler