Ölümün kıyısında

Ölümün kıyısında

Antalya’da eşi ve kendi ailesiyle tartıştıktan sonra bir kutu ilaç içip falezlere çıkan 25 yaşındaki M.K., ölmek istedi.

Antalya’da eşi ve kendi ailesiyle bilinmeyen bir nedenle tartışan M.K. (25), önceki akşam 1 kutu ilaç içip ardından da 35 metre yükseklikteki falezlere geldi. Vatandaşlar tarafından fark edilen kadın için olay yerine sağlık ve polis ekipleri çağrıldı. Antalya Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, intihar etmek isteyen M.K.’yı ikna etmek için yaklaşık 1.5 saat uğraştı. Sürekli ağlayan M.K., sorunları olduğunu, eşi ve ailesiyle kavga ettikten sonra buraya geldiğini söyledi. M.K., “Buraya gelirken, ne olur bana araba çarpsın. İntihar etmek zorunda kalmayayım diye dua ettim” dedi.

falezler-antalya-resim-01.jpg

ZAMANLA YARIŞ
Sağlık görevlileri ve polis, kadının bir kutu ilaç içtiğini öğrenince ikna çalışmalarına hız verdi. 2’si sivil 4 polis memuru ve 1 kadın doktor, M.K.’ya çantasında neler olduğunu sordu. M.K. içine bakması için çantayı kadın doktora doğru attı. Doktor çantayı incelerken, polisler de yan taraftan M.K.’ya doğru yaklaştı ve bir anlık dalgınlığından faydalanarak yakaladı. Hastaneye götürülen M.K.’nın sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

kaynak: hurriyet.com.tr (Soner Kocaer-DHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler