Ömer Çendek güven tazeledi

Ömer Çendek güven tazeledi

Çankırı Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Olağan Genel Kurulu yapıldı ve Başkan Ömer Çendek güven tazeledi.

Pazar günü Koç Otel’de yapılan genel kurulda tek liste ile seçime giren mevcut başkan Ömer Çendek delegenin oyu ile birlikte güven tazeledi. 1300 Üyesi olan Çankırı Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği’nin tek liste ile gerçekleştirdiği Olağan Genel Kurulu'na 880 üye katıldı.

Bütçe gelir ve giderlerinin görüşüldüğü toplantıda konuşan Başkan Çendek, amaçlarının üreticiyi desteklemek ve güçlendirmek olduğunu belirtti.

Çendek, Korgun, Ilgaz, Kurşunlu, Bayramören, Atkaracalar, Çerkeş, Orta, Şabanözü, Eldivan, Kızılırmak, Yapraklı ve Merkez ilçeden yoğun katılımla gerçekleştirdikleri kongrenin şölen havasında geçtiğini kaydetti. Çankırı’da 2014 yılında üyelerine 6 milyon 500 bin TL destek sağladığını vurgulayan Çendek, seçim sonuçlarının hayırlı olması temennisinde bulundu.

Çendek sözlerini “Biz her şeye sıfırdan başladık. 2008 yılında süt toplama tankı ve aracı olamayan birliğimiz, 2014 yılında 10 araç ve 14 personelle hizmet vermeye başladı. Sizden aldığımız gücü, sizlerin güçlenmesi için kullanıyoruz. Çok şükür birliğimize yeni bir mekan kazandırdık ve bu mekanda üreticilerimize daha kaliteli hizmet sunuyoruz. Yaptığımız her işte, atığımız her adımda birlik ve beraberliğimizin gücü var. Biz birlik ve beraberliğimizi sürdürdüğümüz sürece üreticilerimizin ekonomik kalkınması daha hızlı olacaktır. Böylece Çankırı’nın büyümesi ve güçlenmesi de hızlanacaktır. Birlikte rahmet, ayrılıkta azap vardır.” şeklinde tamamladı.

YENİ YÖNETİM KURULU
Birliğin 7 kişilik yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: Ömer Çendek, Hüseyin Dolmacı, Hasan Hüseyin Eliuz, Sadullah Ata, Ali Kara, Hüseyin Çelik ve Mustafa Sivri.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler