Ömer Dede, Önce referanduma sonra nikaha evet

Ömer Dede, "Önce referanduma sonra nikaha evet"

Kızılırmak'ta milletvekili Kınıklıoğlu'nu karşısında gören

Ömer Soysal, "Önce 12 Eylül'de referanduma sonra da nikaha evet derim" dedi.

Çankırı Milletvekili Suat Kınıklıoğlu'nun Çankırı Merkez ve ilçe ziyaretleri 12 Eylül'de yapılacak referandum çalışmaları kapsamında yoğun bir şekilde devam ediyor.

Milletvekili Kınıklıoğlu, Çankırı’da inşaatı devam eden Yunus AVM'nin ne zaman bitirileceği konusunda sorumlu kişilerden inşaatın gidişatı hakkında bilgi aldı. Yıl sonuna kadar inşaatın bitirileceği haberini alan Kınıklıoğlu “Bu haber hayli sevindirici. Alışveriş merkezi bitirildikten sonra bu merkezin Çankırı’nın adeta kalbi olacağını söyleyebilirim" dedi. İnşaattaki işçilerle bir süre sohbet de eden milletvekili Kınıklıoğlu'nun, işçilerin AK Parti İl Başkanlığının halk oylaması için kendilerine hediye etmiş olduğu tişörtleri giydiğini görünce mutluluğu bir kat daha arttı.

Bazı yerel basın mensuplarını da ziyaret eden Kınıklıoğlu yaptığı konuşmalarda “Çankırı’daki izlenimim %70 dolayında 'evet' olacak. Çankırı'mız Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı ve bizleri hiçbir zaman mahcup etmedi. Önümüzdeki 12 Eylül’de de inşallah böyle olacaktır. Ziyaretlerimiz devam edecek. Partimiz bütün kademeleriyle sahaya çıktı. Allah’ın izniyle 12 Eylül’de de anlımızın akıyla çıkacağız.” dedi.

HASAN DEDE: 12 EYLÜL'DE
EVET, NİKAHA DA EVET
Milletvekili Kınıklıoğlu
beraberindeki Çankırı AK Parti İl teşkilatı ile Kızılırmak ilçesinin Yukarıalagöz köyünü ziyaret etti. Köydeki hemşehrilerinin yakın ilgi ve alakalarından memnun olan Kınıklıoğlu, köydeki vatandaşlar ile sohbet ettikten sonra köy muhtarından köyün sorunları ile ilgili bilgi aldı. Köy muhtarı Yukarıalagözde 650 civarı vatandaşın oy kullanacağını bunun 600'e yakın vatandaşımızın 'evet' oyu vereceğini tahmin ettiğini söyledi.

Kınıklıoğlu, beraberindeki heyet ile birlikte ilçedeki esnafı da ziyaret ederek  vatandaşın sorunlarını dinledi. Bu ziyaret esnasında Kızılırmak’ta ikamet eden 94 yaşındaki Ömer Soysal milletvekili Kınıklıoğlu’ndan kendisini evlendirmesi için yardım talep etti. Ömer Soysal "12 Eylül'de mührü 'evet'e basarken, sonrasında da nikaha evet demek istiyorum" diyerek bekarlıktan usandığını belirtirken çevredekilerin de kahkahasına neden oldu.

Kızılırmak AK Parti İlçe Başkanı Celal Yıldırım ve Kızılırmak AK Parti Belediye Başkanı Bayer Soysal’ın vermiş olduğu iftar yemeğinde muhtarlar ve Ankara’dan gelen yatırımcılar ile beraber olan Kınıklıoğlu, "Yatırımcıların baş tacı edilmesi gerekir. Yatırımcılara ne zaman sıkıntıya düşerseniz telefonumun 24 saat açık olduğunu elinden gelen yardımı her zaman yapacağım" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler