On Numara'da büyük ikramiye Kurşunlu'ya

On Numara'da büyük ikramiye Kurşunlu'ya

Milli Piyango'nun 'On Numara' 14 Temmuz 2014 tarihli çekilişinde büyük ikramiye Çankırı'nın Kurşunlu ilçesine çıktı...

On Numara oyununun 14 Temmuz 2014 çekilişi sonucu 10 bilen Çankırı - Kurşunlu'dan Mehmet Ali Ünver, 243 bin 824 lira ikramiye kazandı. 

M. ALİ ÜNVER: KUPON ORTAK
243 bin 824 tl'lik büyük ikramiyeyi kazanan talihliye Sözcü18 Haber Merkezi ulaştı. Talihli, Kurşunlu'da tanınan bir isim. Halen Kurşunlu Esnaf Odası Başkanlığı görevini de yapan Mehmet Ali Ünver, şanslı kuponun ortak olarak tanzim edildiğini belirterek "İki yıldan bu yana sürekli olarak her hafta aynı kuponu oynuyoruz. 275 liralık kuponu değiştirmeden bu günlere kadar geldik. İşin esprisi olacak ama biraz da gerçeği, 8-10 yıldan bu yana verdiğimiz paraları toptan geri almış olduk" dedi.

Talihli Mehmet Ali Ünver kupon ortağı Ali Gökmenoğlu ile birlikte Ankara'ya gidiş yolunda olduklarını belirterek "Kısmetse kazandığımız parayı hesabımıza aktaracağız" dedi.

kursunlu-yahyayildiz-yildizmarket-sozcu-resim-07.jpg

BAYİ YAHYA YILDIZ: BÜYÜK İKRAMİYE İLK KEZ ÇIKTI
On Numara talihlisinin kuponunu oynadığı makina Kurşunlu ilçesinde Yıldız Market'te hizmet veriyor. Market sahibi Yahya Yıldız "Yaklaşık on yıldır Milli Piyango'nun makinası ile bölgede hizmet veriyoruz. Bugüne kadar birkaç kez 5 bin tl dolayında ikramiye verdik. Talihli arkadaşımız her hafta düzenli olarak On Numara kuponu dolduruyor. Şans bu kez onlara güldü. Kazandıkları parayı güle güle harcasınlar" dedi.

VE 243 BİN 824 LİRALIK KUPON

okupon-kursunlu-sozcu-resim-07.jpg

VE MEHMET ALİ ÜNVER İKRAMİYESİNİ ALDI

mehmetaliunver-parayialirkan-sozcu-resim-07.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler