Önce Başağa oldu sonrasında beşik salladı!

Önce Başağa oldu sonrasında beşik salladı!

Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın'ın Çankırı gezisi ilginç kareleri beraberinde getirdi.

Çankırı Valiliği görevine 26 Ağustos 2011 günü başlayan Vali Vahdettin Özcan'a İstanbul'daki dostları hayırlı olsun ziyaretlerine devam ediyor.

Bon olarak Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, Başkan Yardımcısı Avukat Ömer Arısoy ile birlikte Vali Vahdettin Özcan'ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

Vali Özcan, "Sayın Başkanım ziyaretiniz ile bizi şereflendirdiniz. Sizleri Çankırı'da görmekten büyük mutluluk duyduk. Sizlerin ilimizde bulunan doğal güzellikleri ve tarihi mekanları da göstermek isteriz. Ziyaretiniz için teşekkür ederim" dedi.

Samimi bir ortamda geçen ziyarette Başkan Aydın, hobi olarak başlamış olduğu fotoğrafçılığını da sergi açarak taçlandırdığını ve bu hobisini devam ettirdiğini belirterek kendisine ait iphone ile ziyareti fotoğraf kareleri ile ölümsüzleştirdi.

zeytinburnu-baskan-ebru-sozcu-resim-02.jpg

Vali Özcan Başkan Aydın'a Çankırı Valiliği Yayınları, Çankırı tuzu, pirinci ve helvasından oluşan hediye paketi ile ziyarette çekilen fotoğraflardan oluşan albüm; Başkan Aydın da Vali Özcan'a plaket ve Zeytinburnu Belediyesinin yayınlarından takdim etti.

Vali Vahdettin Özcan ve Belediye Başkanı İrfan Dinç, Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın ve Başkan Yardımcısı Ömer Arısoy'a Tuz Mağarasını gezdirdi. Çivitçioğlu Medresesinde ebru yapan Başkan Aydın, Buğdaypazarı Medresesinde Çekme Helva yapılışını gördü. 

ÖNCE BAŞAĞA KOLTUĞU
SONRASINDA BEŞİK SALLADI

Yaran Evinde Çankırı Yaranı ile ilgili bilgi alan Başkan Aydın, önce Başağa köşesinde oturarak fotoğraf çektirdi sonra da önüne konulan beşiği salladı. 

zeytinburnu-baskan-yaren-cankiri-sozcu-resim-03.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler