Önce engelli oğlunu ardından kendisini tüfekle vurdu

Önce engelli oğlunu ardından kendisini tüfekle vurdu

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde bir kadın önce engelli oğlunu pompalı tüfekle vurarak öldürdü, sonrada aynı tüfekle intihar etti.

Olay,Pamukkale ilçesi Hacıkaplanlar Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 17 yaşındaki engelli oğlu Eyüp Öztürk ile yaşayan ve psikolojik sorunları olduğu ileri sürülen 35 yaşındaki Seher Baş, cinnet getirdi. Anne, pompalı tüfekle evin mutfağında önce yüzde 99 serebral palsi hastası oğlunu, ardından silahı başına dayayarak kendini vurdu.

İKİSİ DE HAYATINI KAYBETTİ
6 el ateş edilmesi üzerine komşuları durumu polise bildirdi. Bunun üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaptıkları ilk belirlemede, anne Seher Baş ve oğul Eyüp Öztürk'ün olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi.

Polis ekiplerinin yaptığı incelemenin ardından anne ve oğlunun cesedi otopsi yapılmak üzere Pamukkale Üniversite Hastanesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Seher Baş'ın bir yıl önce eşinden boşandığı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler