Önce konser, sonra gözaltılar!

Önce konser, sonra gözaltılar!

Kadıköy'de polis yine yaptı yapacağını...

Kadıköy'de, İstanbul Park Forumları tarafından düzenlenen 'Adalet, Özgürlük ve Barış İçin Eylül'de Gel' adlı etkinliğin ardından olaylar çıktı.
Saat 21:00'e kadar süren konserin ardından kalabalık dağıldı. Rıhtımdan Altıyol'a çıkan bir grup Söğütlüçeşme Caddesi üzerinde barikat kurdu.
Barikatı ateşe veren kalabalığa polis TOMA'yla müdahale etti. Polis zaman zaman plastik mermi de kullandı. Kalabalık ara sokaklara dağıldı.
Polis müdahalesi sırasında İMC TV editörü Gökhan Biçici gözaltına alındı. Kadıköy Halk Eğitim Merkezi önünde bekletilen Biçici'nin 'polise mukavemet' suçlamasıyla ifadesi alınmak üzere Rıhtım Karakoluna götürüldüğü öğrenildi. Polisin Kadıköy ve çevresindeki önlemleri devam ediyor.
 
buoc-pccyaelnje.png
 
Gündüz saatlerinde Kadıköy'de, İstanbul Park Forumları tarafından düzenlenen ve birçok sanatçının sahne aldığı ’Adalet, Özgürlük ve Barış İçin Eylül’de Gel’ adı altında düzenlenen etkinlik düzenlendi. 
Kadıköy Rıhtım’da, Gezi Parkı Olayları sırasında hayatını kaybedenlerin de anıldığı etkinliğe çok sayıda vatandaş katıldı.
Etkinlik nedeniyle çevrede geniş güvenlik önlemleri alındı.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler