Önder Özen'den flaş iddialar

Önder Özen'den flaş iddialar

Özen'in Beşiktaş'tan istifa ettikten sonra yakın çevresine,"Gizlice kayıt yapmak için bana kadın getirdiler. Ama ben zokayı yutmadım." dediği ileri sürüldü.

Beşiktaş'taki futbol direktörlüğü görevinden ayrılması ile ilgili olarak medyaya gerekçe açıklamadan kaçınan Önder Özen'in yakın çevresine dert yanarken, çok ağır suçlamalarda bulunduğu iddia edildi. 

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre, Özen'in dostlarına dert yanarken, söylediği ileri sürülen sözler şöyle:

İSTENMEDİĞİMİ BİLİYORDUM
İlk günden itibaren, sürekli bir şeylere karşı direnme ve mücadele etmek zorunda kaldım. Transferlere hep müdahale edildi, sorun çıkartıldı. 'Tanrı parçacığı mısın?' sorusu ve yaklaşımı, birçok ilişkide daha dikkatli davranmama, geride durmama neden oldu.  Birçok konuda güvendiğimiz insanlardan dolayı çok sıkıntı yaşadık.

Futbolun başına Çebi'nin getirilmesini sorun etmedim. Çünkü zaten o ve daha birçok yönetici önceden de işin içindeydi. Ancak Çebi başta olmak üzere bazı yöneticilerin beni istemediğimi biliyordum.

KADININ İSMİ DE CİSMİ DE VAR
Bilic'le tartışmam kavga olarak lanse edildi. Bunun el altından kendilerine yakın bazı gazetecilere servis edildiğini öğrendim. Öyle bir duruma geldik ki, odama böcek konulduğunu fark ettim.

Bana kadın gönderdiler. Attıkları zokayı yutmadım. Olayı deşifre ettim. Kadının ismi de cismi de bende var. Güya kayıt yapacak arkadaş...

Çocuklarımın arkasına kamera taktılar. Fenerbahçe altyapısına gidiyorlar diye. Güya beni itibarsızlaştıracaklar. O işlerle uğraşan, Çebi'nin sürekli yanında gezen kulüpteki şahsa haber yolladım. 'Yaptıklarını biliyorum, gerekirse senin seviyene de inerim' diye. 

Yalçın Ayhan olayı bardağı taşıran son damla. Yapılan protokolde Deniz Atalay'ın imzası var. Başkan dahil herkes haberdar. İstifamı vermeye gittiğimde Deniz Atalay, 'Arada imza attırdılar' dedi. Ben de 'Bu dakikadan sonra konuşacak bir şeyim yok' karşılığını vererek, odadan çıktım."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler