Onnun adı Real Madrid - İZLE

"On"nun adı Real Madrid - İZLE

La Liga'da zirvede yer alan Real Madrid, konuk olduğu Sporting Gijon karşısında sahadan 3 puanla ayrıldı ve ligdeki peş peşe 10. galibiyetini aldı..

La Liga'da liderlik koltuğunda oturan Real Madrid; 15. hafta mücadelesinde, düşme hattında yer alan Sporting Gijon'a konuk oldu.

Başkent ekibinde milli oyuncularımız Nuri Şahin ve Hamit Altıntop yedekler arasında yer alırken, teknik direktör Jose Mourinho forvet hattında Gonzalo Higuain'e şans verdi.

Real Madrid 35. dakikada Arjantinli oyuncusu Di Maria ile üstünlüğü ele geçirirken, ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı.

Başkent ekibi 65. dakikada Ronaldo ile farkı 2'ye çıkarıp rahatlarken, Portekizli yıldız La Liga'daki gol sayısını 17'ye çıkardı.

22. dakikadan sarı kartı bulunan Eguren, 80'de ikinci sarıdan kırmızı kartla cezalandırıldı ve Gijon sahada 10 kişi kaldı. 90. dakikada sahneye çıkan Marcelo skoru belirleyen isim oldu.

Milli oyuncularımız Nuri ve Hamit'ın dahil olmadığı maçı Real Madrid 3-0 kazandı.

Mücadeleyi 2-0 kazanan Real Madrid, La Liga'daki galibiyet serisini 10 maça çıkardı ve El Clasico öncesinde hata yapmadı. Başken devi puanını 14 maç sonunda 40 yaptı ve zirvede yer aldı. Ev sahibi Sporting Gijon ise 12 puanda ve düşme hattında kaldı.

kaynak: ajansspor.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler