Onur Kıvrak: Avrupa'ya gitmek isterim

Onur Kıvrak: Avrupa'ya gitmek isterim

Trabzonspor'un başarılı file bekçisi Onur Kıvrak önemli açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor'un milli file bekçisi Onur Kıvrak özellikle bu sezon ortaya koyduğu başarılı performansla sadece yurt içinde değil Avrupa'da da büyük beğeni topluyor. Takımının kamp yaptığı Antalya'da NTV Spor’a konuşan yıldız oyuncu performansında kaptanlığın büyük etkisi olduğunu söyledi.

Serbest kalma maddesini kaldırdığını söyleyen Onur Kıvrak, bu maddeden yararlanarak Galatasaray'a transfer olan Burak Yılmaz'a da göndermede bulundu. 

"DAHA ÖNCE SERBEST KALIR MADDEM VARDI"
Kulübüyle geçtiğimiz ay sözleşme yenileyen Onur Kıvrak, sözleşmesinin detaylarını paylaşırken, "Daha önceki sözleşmemde serbest kalır maddem vardı. Başkanımızla oturduk, konuştuk. Maddeyi tamamen kaldırdım, hiçbir maddem yok. Trabzon’da Onur Kıvrak oldum, Trabzon’la bağdaştım. Taraftarını çok sevdim, onlar beni çok sevdi. Futbol yaşantımı Trabzon’da noktalamak için maddemi kaldırdım. Avrupa’dan çok iyi bir teklif gelirse hem Trabzonspor’u hem de ülkemi temsil etmek isterim" diye konuştu. Şampiyonluk yaşamadan Trabzonspor'dan ayrılmak istemediğini ifade eden Onur Kıvrak İstanbul takımlarına kapıyı kapattı.

"BAŞARACAĞIMIZI DÜŞÜNÜYORUM"
Juventus maçları için iddialı konuşan milli file bekçisi ligde geride kalan ilk yarıyı "Tarihimizde önemli takımlara karşı iyi mücadele etmişiz. Juventus maçında da aynı şeyi yapacağımızı düşünüyorum. Başaracağımızı düşünüyorum. Ligde, deplasmanda çok gol atıyoruz ama çok da gol yiyoruz. Bunun üzerinde çalışıyoruz. İkinci devre bunu halletmemiz lazım" şeklinde değerlendirdi. Onur Kıvrak Juventus'un kalesini koruyan Gianluigi Buffon'u örnek aldığını sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler